Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, October 19, 2016

Nike Running Shoes : Trend Terkini Fesyen RemajaAssalamualaikum/Hai,

https://www.zalora.com.my/women/sport/running-shoes/


Bila kita cakap je tentang jenama kasut sukan terkemuka Nike pasti kita sudah terbayang dengan koleksi Nike running shoes wanita terkini bukan? Apatah lagi kerana koleksi terbaru kasut Nike running shoes for women diperbuat dengan bahan yang sangat bermutu lantas mengekalkan reputasi jenama hebat ini dalam pasaran di seluruh dunia. Namun sebenarnya antara faktor utama yang membuatkan Nike lebih menyerlah dalam industri sukan dan fesyen adalah kerana rekaan kasutnya yang sangat cantik, segar dan cukup fashionable!

Malah apa yang menarik ialah sekarang ini Nike telah tampil dengan a new collection of Nike running shoes yang sangat lawa rekaannya. Cukup lawa untuk anda pakai sepanjang hari! Yes, ini bermakna anda boleh memakai kasut sukan Nike Malaysia ini bukan semata-mata untuk tujuan bersukan sahaja ya! Sebaliknya anda boleh pakai untuk hari-hari biasa walau ke mana sahaja anda mahu pergi.

Tapi pasti ramai tertanya-tanya how to pull a nice fashionable look with a pair of running shoes from Nike? Well, imej yang sporty sekarang cukup ‘in’ dalam dunia fesyen. Anda boleh gabungkan pakaian kegemaran anda bersama kasut larian Nike Malaysia untuk dijadikan outfit yang lebih segar penampilannya. Tidak percaya? Jom tengok gambar di bawah.

https://www.zalora.com.my/women/sport/running-shoes/https://www.zalora.com.my/women/sport/running-shoes/


 See? 
Siapa kata wanita tidak boleh kelihatan bergaya dengan kasut sukan? Ramai je yang pandai menggayakan pakaian mereka dengan kasut-kasut sukan. Sweet jugak kan? comfort pon ye jugak. Apa yang penting ialah anda tahu kasut manakah yang sesuai untuk dipadankan dengan baju yang anda ada in your wardrobe. Start making your own research dan jangan takut untuk buat sedikit mix and match! -MrsPuex- -MrsPuex-