Followers

Monday, June 16, 2014

Meja Makan Gergasi @ SACC MALL

Assalamualaikum..

Semalam saja jalan jalan cari pasal kat SACC Mall Shah Alam..
Saje window shopping survey untuk barang raya katenye..
tapi terembat plak sepasang kasut vinnci..hehe..time kasih suami..

pastuh, dapat info ada meja makan gergasi kat lobi die..
ape lagi, marilah kite menjenguknya..besarr ke idok..

sekali kauuuu..memang gergasi/giant giler..
paling tak tahan sekor ayam golek gergasi elok terletak atas meja..
kalau la betol, kompom kekenyangan kauu makan ayam tu..sebulan dua kenyang dek ayam..hahaha..

hajat nak bawak anak tengok tapi yang lebih eksaited adalah mak paknye.. hover tauu..
papanye siap selpi tengah orang ramai..kekekeke...
dapat curik curik snap gamba die tgh berselpi gituu...

if korang free, pegi la jenguk kat sana..
soon akan ada jugak replika meja makan gergasi kat pkns shah alam ..
semalam pegi baru naik kaki kerusi je..

pandangan dari tingkat atas..
semuaaa besarr besarrrr...
bapakk besarrr punyee..

gotcha!!
curik curik snap encik suami tgh syiokk berselpi bawah meja makan..
kah kah kahh..

ini anak kann..selalu buat mama papa dorang urutdada..
haihhh...tangkap kejap utk bergamba lepas tu, zupp zappp main larik2..
hadoiiiii...

tema bulanan adalah RAMADHAN WONDERLAND..
sempena nak sambut bulan ramadhan dan syawal kot..
syabas kepada tukang bagi idea..

ape ape pon anak anak hepi bermain hide n seek di celah celah kain baju ..fuhhh...semput mak nakkk..
risau sangat ilang dari pandangan..lebih tengok anak anak dari tengok baju bajuan..
yela, skang ni kes culik merata rata..lepaa skit siapp laaa...tak sanggup akuu..

korang kalau nak stat shoping, sila more alert kat anak anak yee..pesanan ni..
malang tidak berbauu..nanti bile dah berbau kompom busukk jee manjang..
ohhh nehi nehi...
*simpang pappuluhpat*




Yours Truly ;P