Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Thursday, March 19, 2015

MATTA FAIR 2015

 Assalamualaikum..
 
ehemm...ehemm..
 
Gumbire tak terkata bile incik suami bawak balik ini vocer..
habuan dari matta fair..
bawaknye hari ahad tp bagitau hari senin tu pon melalui wasap..
nampak tak bizinye die..huhu.. tak sempat nk bgtau hari ahad sbb balik2 dah pengsan..
penat sangat kot layan visitor yang terlalu ramai katenye..
 
 
 
ni baru voucher..
hotel ?
transport nak ke sana??
naik flight ke naik kete+feri ??
 
emmm..
 
nampaknye incik suami dah bg task kt puan isteri untuk bekerja keras nih..
 
adehh!!
 
any info pasal hotel best dan MURAH kat sana?
makanan sedap sedap kat sane??
 
just let me know ya..
 
perancangan teliti harus buat..pestime nak jejak kasi ke sana..
 
eksaited die lain maciaamm wooo..
tak zabarrrrr pon ade ni..haih!
 
wishlist tahun 2015 ni..
langkawi - almost done!
sabah? tahun ni or tahun depan??
emm..mcm kene pospon tahun depan jeee nii..hiii..
 
 

Demam On Off

 Assalamualaikum..
 
Kejadian selasa malam.
Balik keje tgk anak bujang ni tido.
jarang die tido petang..
just biarkan dia tido mybe penat sangat kot main..
lepas maghrib tgk die still tido dan sumtime die merengek dlm tido..
takde la aku syak pape..
tetibe naluri mak mak ni kan..
trus rasa dahi die, panas skit..
tak puast hati soh incik suami rasa..
die pon rasa panas, terus dukung. memang terasa bahang, ckp incik suami..
 
terus la bergegas ke klinik..
 
dia memang pasif jek..
sampai klinik, tak lama tu dia muntah..
mybe dah lega, ada la borak borak ngn mama..
 
masuk jumpa doktor, cek suhu 38.5.. bagitau history demam on off since saturday,
terus doc sajes amek darah..
 
and the result was, darah putih terlebih sbb ada bacterial dalam darah..
doc mention tak de serius problems..
just continue antibiotik je..
lege laa skit dengar..
 
Esoknya cuti la mama menjaga anak demam..

sempat up masak bubur versi bidio kt insta..hahah.takde keje..

 
 
 
tekak merah, tonsil membengkak, so satu jek nak suruh die makan,
buatkan bubur nasi, letak 4 ketul ayam upin ipin, his feverito..
 
Alhamdulillah,
taknak taknak makan, abis jugaklah sepinggan bubur nasi ni..
 
Mama cuti sebab dapat MC sebabnya ada infection mata belah kanan..
jimat cuti mama, dikk..hiiii..
 
here u go.. mc bersama eye drop..
sakit adalah penghapus dosa dosa kecil..
syafakallah!
 
ni doktor stanby reference letter untuk jumpa pakar mata if another 3 days tak elok elok lagi..
ngerii.. hope dapatlah sembuh dalam masa 3 hari..
 
doakan kami segera sembuh ya.