Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, March 19, 2015

MATTA FAIR 2015

 Assalamualaikum..
 
ehemm...ehemm..
 
Gumbire tak terkata bile incik suami bawak balik ini vocer..
habuan dari matta fair..
bawaknye hari ahad tp bagitau hari senin tu pon melalui wasap..
nampak tak bizinye die..huhu.. tak sempat nk bgtau hari ahad sbb balik2 dah pengsan..
penat sangat kot layan visitor yang terlalu ramai katenye..
 
 
 
ni baru voucher..
hotel ?
transport nak ke sana??
naik flight ke naik kete+feri ??
 
emmm..
 
nampaknye incik suami dah bg task kt puan isteri untuk bekerja keras nih..
 
adehh!!
 
any info pasal hotel best dan MURAH kat sana?
makanan sedap sedap kat sane??
 
just let me know ya..
 
perancangan teliti harus buat..pestime nak jejak kasi ke sana..
 
eksaited die lain maciaamm wooo..
tak zabarrrrr pon ade ni..haih!
 
wishlist tahun 2015 ni..
langkawi - almost done!
sabah? tahun ni or tahun depan??
emm..mcm kene pospon tahun depan jeee nii..hiii..
 
 

1 comment:

Allene typicalmommy said...

alahai bestnya.. kami tak tahu lagi nak cuti g mana...