Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, July 4, 2014

6 Ramadhan yang dikenang sampai bila bila

Assalamualaikum..



6 Ramadhan 1433H/26 Julai 2012:

Sesubuh hening time mak mak tengah sibuk nak siapkan sahur, time tu la air ketuban pecah, menanti saat kelahiran si comel ni..

Sesubuh itulah Papa drift dari shah alam straight ke hosp ampang dalam masa lebih kurang 15-20 mnt je..

Tak lupa malam sebelumnya mama berbuka dengan bahagianya juadah kambing golek di hotel area shah alam bersama jiran jiran yang ohsem..semua kenangan tu masih segar dlm hati mama..

Dalam tahun islam, 6 ramadhan, jam 4.52 petang..lahir seorang khalifah kecil, Muhammad Airiel Qaid bin Mohd Azahari ..semoga menjadi seorang anak yang soleh, taat dan sentiasa dilindungi Allah selalu..

Mama papa kakak always love u..haihh..cptnya masa berlalu..cepatnya anak mama membesar...

Selamat Ulang tahun yang ke-2 sayang mama, manja mama..



Yours Truly ;P

34 comments:

Farah Waheda Wahid said...

olololo, happy birthday si comel... semoga membesar dengan sihat dan sempurna, menjadi anak yang soleh, diberkati serta dilindungi Allah SWT... diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan dunia dan juga akhirat...

idzwa kamaruddin said...

HAPPY BIRTHDAY AIRIEL QAID ;)

nooraini zubir said...

tqsm auntie farah..

nooraini zubir said...

tenkiu auntie iwa..

Shark Kay said...

comey rambut hero nie.
slamat hari lahir Airiel Qaid.
semoga menjadi anak yg soleh.
kasi bangga sama papa n mama.

aRz MoHa said...

setiap ibu pasti mengingatinya. moga si anak juga mengingati dan menghargainya. semoga beroleh anak yang soleh

HeNRieTTa JoSe said...

happy birthday si comel...

nooraini zubir said...

Tqsm..:)

nooraini zubir said...

Aminn..tq

nooraini zubir said...

Tqsm.. :)

Ismi Ana said...

Happy birthday si comel. Hehe. Lahir time Ramadhan. Anak ramadhan la ni ye.

Rosmadi Shakri said...

Selamat Ulang Tahun

Mia Liana said...

happy birthday dear...

p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

Yan Ty said...

sebuah kenangan terindah.

Azrin Rahim said...

Sanah helwah adik..

semoga menjadi anak yg baik serta mebnggkn umi dan ayh..

amin44x

Shiro Usagi said...

otanjoubi omedetou :3

singgah sini dari blog mialiana :D

sis ekinnuar said...

hepy besday adik kecik...tahniah sis ank dah besar..doakan say juga peroleh anak seperti sis..

Singgah dari segmen MIA LIANA.salam perkenalan.
jemput join GA kad raya saya :)
http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/giveaway-kad-raya-by-ekinnuar.html

Mama Vogue said...

Ensem boy mama :)

husna abdmalek said...

selamat ulangtahun :)

singgah sini dari blog mialiana^^

Mimi Azirah said...

happy birthday buat si comel nih

Scha Nazri said...

Dah dua tahun, mesti kejap je kan masa berlalu. Selamat hari lahir Airiel! Moga menjadi anak yg soleh kpd kedua ibu bapanya.

Khalid Kyle said...

comelll je putera sis

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

Montana said...

Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

Montana said...

Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

Nurul Faiz said...

Happy birthday budak comel :)
Cikgu Faiz singgah dari segmen mialiana ..

sHaRiNa eLyaNa said...

salam ramadhan, cpt ja masa blalu kan..comel nya dia..sanah helwa tuk anak akak

singgah dr blog kak mia
www.opzzpinky.my

sHaRiNa eLyaNa said...

salam ramadhan, cpt ja masa blalu kan..comel nya dia..sanah helwa tuk anak akak

singgah dr blog kak mia
www.opzzpinky.my

Maria Firdz said...

Selamat hari lahir syg... :-)

Salam ziarah dari blog kak mialiana...
Selamat menunaikan ibadah puasa buat anda sekeluarga... Moga diberkati Allah selalu... (^_^)

aisyah ambris said...

comelnyee budak ni...aisyah follow sini #353

http://aisyahambris.blogspot.com

Irrayyan said...

assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia dan follow..selamat menyambut Ramadhan ;-)

ika zulkefli said...

ala comelnya, slamat ulang thun si comel, smoga mnjadi anak yg soleh dan taat..:)

singgah dari segmen kak mia.:)

Rafina Mimi Abdullah said...

selamat hari lahir :)

julia jamaludin said...

singgah sini dari segmen sis mialiana :)

FaraFirhana said...

Assalam..

Saya singgah dan follow dari blog Kak Mia. Salam ukhwah fillah ;)