Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, July 31, 2017

ADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAM

Assalamualaikum/Hai,

wanita dan lipstik berpisah tiada.
tanpa lipstik di bibir, suramlah wajah seharian si wanita itu.. gituuu..

jangan memain ye..
tak calit lisptik kalau nak keluar waima pegi ke pasar beli ikan pon rasa tak lengkap dan rasa macam serba tak kena..


ADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAMADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAM

ni nak bagitau korang..
Adni Hannah ada mengeluarkan Mini Matte Lip Cream tau..
saiz yang compact memang sesuai untuk kita sumbat dalam henbed kita..
lagi best, 1 kotak ada 3 jenis warna yang berbeza.
tengok gambar kat atas tu, saiz 1 kotak hanya sebesar tapak tangan. tu pon tapak tangan aku lagi besar dari kotak.. nampak tak, betapa comelnya mini matte lip cream dari Adni Hannah ni..

Kelebihan ADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAM 

Tahan Lama sehingga 18 jam!
Sangat mudah ditanggalkan dengan wipe biasa atau make up remover
Tidak melekat di cawan / gelas
Yang penting - HALAL. Tiada kandungan alkohol, bahan dari binatang
Bersaiz mini - comel!
Bau wangi vanilla .

ADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAM
dalam 1 kotak ada 3 jenis warna yang berlainan.
passion - code 35
fair - code 20
humble - code 06

Harga 1 kotak : RM65.00 sahaja

boleh share share dengan kengkawan kalau nak jimat.


ADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAMADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAM

ADNI HANNAH - MINI MATTE LIP CREAM


senang dan mudah sangat tau.. sumbat 3-3 dalam henbeg je..
boleh pakai bebila dan yang mana kita suka..

nah layankan video comel kita ni..


video


cepat-cepat pegi ke :


"Adni Is Heaven. Hannah Is Love
We Are Made In Heaven, With Love"



 -MrsPuex-