Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, July 24, 2017

SAFI SHAYLA SYAMPU WANITA BERTUDUNG : HANYA SAFI SHAYLA UNTUK SAYA!

Assalamualaikum/Hai,


SAFI SHAYLA SYAMPU WANITA BERTUDUNG
#HANYASAFISHAYLAUNTUKSAYA

Rambut adalah mahkota setiap wanita. Metafora ini seringkali dikiaskan kerana setiap helaian rambut yang menawan mampu memberikan keyakinan pada diri. Rambut yang menawan pastinya lahir dari penjagaan yang rapi tidak kira dalam apa jua keadaan. Bagi individu bertudung, penjagaan mahkota ini sememangnya dititikberatkan agar keadaan rambut sentiasa sihat, dan bermaya.

Memahami keperluan wanita bertudung moden, SAFI Shayla rangkaian jenama syampu khas wanita bertudung telah dilancarkan pada Oktober 2013. Dengan 8 varian diformulasikan dengan Habbatus Sauda yang mempunyai 1001 kebaikan, SAFI Shayla dapat menyelesaikan apa jua masalah rambut yang dialami oleh wanita bertudung.

Walaupun terdapat banyak jenama syampu antarabangsa yang masuk ke dalam pasaran syampu untuk wanita bertudung pada masa ini, SAFI Shayla masih mampu untuk berdiri dan ianya terbukti apabila SAFI Shayla telah memenangi beberapa anugerah seperti Marketing Excellence Awards 2015 dan Effie Awards 2016 di mana SAFI Shayla telah merangkul 3 emas dan 1 perak bagi ke dua-dua anugerah tersebut. Ini membuktikan bahawa pengguna-pengguna SAFI Shayla mempercayai bahawa rangkaian syampu ini mampu memberi solusi kepada masalah rambut seperti rambut gugur dan gatal kulit kepala yang dihadapi oleh wanita bertudung. Pengguna-pengguna setia SAFI Shayla juga mengatakan bahawa #HanyaSAFIShaylaUntukSaya.

Pengguna juga boleh mendapatkan SAFI Shayla di dalam bentuk fleksi. Melihat kepada keadaan ekonomi yang mencabar, penggguna mula mencari produk yang lebih murah dan menjimatkan, pada masa yang sama memberikan nilai dan kualiti yang tinggi. Kebanyakan pengguna mengurangkan kadar perbelanjaan tetapi masih berusaha untuk mendapatkan barangan berkualiti untuk melengkapi keperluan isi rumah.

Antara produk-produk penjagaan rambut dari Safi Shayla adalah :


Licin Terurus.

Bertudung bukanlah alasan untuk rambut menjadi kusut dan tidak terurus. Atasinya dengan Syampu SAFI SHAYLA Licin Terurus. Diperkaya dengan Habbatus Sauda dan Multivitamin yang berfungsi untuk melembap dan melicinkan rambut serta haruman yang mampu kekal sehingga 24 jam*.

Kawalan Rambut Rosak. (refill pack)

Atasi rambut rosak dengan Syampu Kawalan Rambut Rosak SAFI Shayla! Ia diperkaya dengan Habbatus Sauda dan Amino Complex untuk merawat masalah rambut rosak pada lapisan kutikel dan mengatasi kekusutan dan rambut rapuh serta haruman berkekalan sehingga 24 jam*.
Kawalan Rambut Gugur.

Keguguran rambut seringkali dikaitkan dengan wanita bertudung disebabkan keadaan tertutup dan tiada aliran udara. Atasinya dengan Syampu SAFI SHAYLA Kawalan Rambut Gugur. Dirumus dengan Habbatus Sauda serta Protein Hidrolisis untuk menguatkan struktur rambut sambil mengurangkan keguguran sehingga 80%*, serta haruman yang mampu kekal sehingga 24 jam*.

Perapi Rambut.

Selepas bersyampu rambut akan kelihatan lebih bersinar & sihat sekiranya menggunakan perapi. Perapi Rambut Safi Shayla diperkaya 2X Habbatus Sauda* menjadikan rambut lembut dan terurus. Kandungan multivitamin menyubur, melembab, mengelakkan rambut dari kering dan terputus. Harumannya juga mampu kekal selama 48 jam** pada rambut anda.

Ingin ketahui apakah pandangan pengguna terhadap syampu untuk wanita berhijab? Layari saluran YouTube SAFI di https://www.youtube.com/watch?v=PHoGu4vxMws dan untuk maklumat  lanjut mengenai jenama SAFI sila layari laman Facebook SAFIwww.facebook.com/SAFI.MY, laman Instagram SAFI@safimalaysia dan laman web SAFI www.safi.com.my


 -MrsPuex-

Family Photoshoot Raya di White Studio Malaysia.

Assalamualaikum/Hai, 

Harini dah 30 syawal.
Penutup syawal untuk tahun 2017.
Macam-macam suka duka sepanjang syawal 2017.
Terima kasih kepada yang sudi jemput untuk open house raya.
mana yang saya tak dapat hadir, mohon maaf bebanyak.
Alhamdulillah murah rezeki perut tahun ini.


Sebagai penutup syawal ni,
saya nak share sesuatu yang gembira saja untuk semua pembaca blog saya. *ade ke?*

Tahun ni jugak untuk kedua kalinya sepanjang raya, kami pegi ke studio untuk sesi photoshoot satu keluarga.
pertama kali pegi studio masa tu cucu abah mak cuma 3 orang je.. (danish, danial, aireen).
kali kedua ni total cucu abah 8 orang + 1 simpan (al-fatihah untuk baby dayyan-anak abang).

Alhamdulillah , dapat berkumpul bersama-sama..
ko ingat senang nak get together macam ni? walaupun adik beradik cuma 3 orang, tapi macamkan sepuluh orang rasanya..
yela dengan kekangan masa, kerja dan sewaktu dengannya..
buat epoimen awal-awal untuk book tarikh memandangkan tahun ni semua beraya di rumah mertua.

Family Photoshoot went well.
becak gak tiak nak handle bebudak ni ..
dengan mak mak yang bizi jaga bulu mate pelesu masing-masing..hahahaha.. kelakarr ok!
tetibe kakak ipar bg idea nak pkai bulu mata pelesu.
sesekali nak gojes gojes kan.. lantokkkan..
oklah malas nak cerita lebih..
kita cerita melalui gambar je la ye..


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family Zubir in da house!
bilangan color baju menunjukkan bilangan family yang ada..
hehehe..
theme kami :
abah+ mak - krim
abang - hitam+merah
aku - purple ke kelabu kot..haha..kekeliruan color.
adik - emerald green.

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
my happy family!

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
candid!
beautiful moment.
love it!

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family Abang
Mohd Zulhelmy + Haziati
Muhammad Danish, Muhammad Danial, Nur Qaseh Maryam + Muhammad Dayyan (Al fatihah)


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family aku 
Mohd Azahari + Nooraini (urs truly)
Nur Aireen Qaisara , Muhammad Airiel Qaid


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family Adik
Nor Shazelan + Noor Hayati
Nur Qisya Ariana, Nur Qaira Arissa, Muhammad Qalif Anaqi


mesti korang nak tau aku buat photoshoot kat mana kan??

kat WHITE STUDIO MALAYSIA .
team yang bertanggungjawab mencantikkan gambar kami adalah dari team CVS PRODUCTION.

terima kasih tak terhingga kepada semua yang terlibat.
we are soooo happy..
paling best, lokasi senang nak cari.
parking banyak.
kelengkapan kat situ.
kalau dahaga sebab tunggu turn, boleh beli air yang disediakan.
toilet pon selesa. mak abah puji tauu..
ruang yang luas. anak anak pon selesa.

tak rugi la kalau korang nak photoshoot kat sini.

sekarang masih ada promosi raya  sehingga 6 Ogos 2017 ni tau..
nak tau apa?
jom skroll lagi kat bawah.

Image may contain: text

📢 PHOTOSHOOT AMAL RAYA DILANJUTKAN

Atas permintaan ramai & sekolah Tahfiz masih kekurangan dana, pihak Creative Visual Studio bersetuju unutk melanjutkan promosi Photoshoot Amal Raya sehingga 6 Ogos 2017.


PHOTOSHOOT RAYA SAMBIL MENDERMA
cuma RM49/family.. Tak Tipu
PROMOSI untuk 50 yang terawal sahaja.
Atas permintaan ramai, kami di Creative Visual Studio & White Studio Malaysia mengadakan promosi photoshoot hari raya dengan harga yang sangat berpatutan. TAPI, Kali ni kami buat lain sikit. Photoshoot Raya sambil menderma.
sempena bulan ramadan yang mulia ini, kami dari pihak Creative Visual Studio & White Studio Malaysia ada mengadakan Photoshoot Amal Raya. Pihak CVS Production juga bakal menyumbangkan 15% dari hasil jualan photoshoot hari raya sepanjang bulan Ramadan & Aidilfitri kepada Pusat Pengajian Al-Quran An-Nur Ar-Raudah (fb.com/tahfizannurarraudah)
WHATSAPP / SMS SEKARANG! 0166664034
RM49
- 15 min white studio
- 10 edited pictures + Max 4 person
- Soft copies (15 photos)
RM69
- 30 min white studio
- 15 edited pictures + Max 4 orang
- Soft copies (25 photos)
RM99
- 60 min white studio
- 20 edited pictures + Max 4 orang
- Soft copies (30 photos)
Tambahan :
Tambahan masa : RM50/sejam
Tambahan gambar (semua gambar) : RM50
Tambahan orang : RM20/seorang . (Bayi adalah percuma)
Untuk tempahan :
WhatsApp ke 0166664034 detail Package, Tarikh & Masa.
Alamat (Lain-lain hari) :
B-28-2, Dataran C180, Jalan C180/1, 43200 Cheras, Selangor
Alamat (16, 22 & 23 July 2017) :
A-3-2, Blok 1, Pusat Komersial Parklane, No.21, Jalan SS7/26, 47301 Kelana Jaya, Selangor, Malaysia
Info lanjut boleh layari :

 -MrsPuex-