Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, July 24, 2017

Family Photoshoot Raya di White Studio Malaysia.

Assalamualaikum/Hai, 

Harini dah 30 syawal.
Penutup syawal untuk tahun 2017.
Macam-macam suka duka sepanjang syawal 2017.
Terima kasih kepada yang sudi jemput untuk open house raya.
mana yang saya tak dapat hadir, mohon maaf bebanyak.
Alhamdulillah murah rezeki perut tahun ini.


Sebagai penutup syawal ni,
saya nak share sesuatu yang gembira saja untuk semua pembaca blog saya. *ade ke?*

Tahun ni jugak untuk kedua kalinya sepanjang raya, kami pegi ke studio untuk sesi photoshoot satu keluarga.
pertama kali pegi studio masa tu cucu abah mak cuma 3 orang je.. (danish, danial, aireen).
kali kedua ni total cucu abah 8 orang + 1 simpan (al-fatihah untuk baby dayyan-anak abang).

Alhamdulillah , dapat berkumpul bersama-sama..
ko ingat senang nak get together macam ni? walaupun adik beradik cuma 3 orang, tapi macamkan sepuluh orang rasanya..
yela dengan kekangan masa, kerja dan sewaktu dengannya..
buat epoimen awal-awal untuk book tarikh memandangkan tahun ni semua beraya di rumah mertua.

Family Photoshoot went well.
becak gak tiak nak handle bebudak ni ..
dengan mak mak yang bizi jaga bulu mate pelesu masing-masing..hahahaha.. kelakarr ok!
tetibe kakak ipar bg idea nak pkai bulu mata pelesu.
sesekali nak gojes gojes kan.. lantokkkan..
oklah malas nak cerita lebih..
kita cerita melalui gambar je la ye..


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family Zubir in da house!
bilangan color baju menunjukkan bilangan family yang ada..
hehehe..
theme kami :
abah+ mak - krim
abang - hitam+merah
aku - purple ke kelabu kot..haha..kekeliruan color.
adik - emerald green.

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
my happy family!

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
candid!
beautiful moment.
love it!

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,

CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family Abang
Mohd Zulhelmy + Haziati
Muhammad Danish, Muhammad Danial, Nur Qaseh Maryam + Muhammad Dayyan (Al fatihah)


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family aku 
Mohd Azahari + Nooraini (urs truly)
Nur Aireen Qaisara , Muhammad Airiel Qaid


CVSproduction, raya2017, white studios malaysia,
Family Adik
Nor Shazelan + Noor Hayati
Nur Qisya Ariana, Nur Qaira Arissa, Muhammad Qalif Anaqi


mesti korang nak tau aku buat photoshoot kat mana kan??

kat WHITE STUDIO MALAYSIA .
team yang bertanggungjawab mencantikkan gambar kami adalah dari team CVS PRODUCTION.

terima kasih tak terhingga kepada semua yang terlibat.
we are soooo happy..
paling best, lokasi senang nak cari.
parking banyak.
kelengkapan kat situ.
kalau dahaga sebab tunggu turn, boleh beli air yang disediakan.
toilet pon selesa. mak abah puji tauu..
ruang yang luas. anak anak pon selesa.

tak rugi la kalau korang nak photoshoot kat sini.

sekarang masih ada promosi raya  sehingga 6 Ogos 2017 ni tau..
nak tau apa?
jom skroll lagi kat bawah.

Image may contain: text

📢 PHOTOSHOOT AMAL RAYA DILANJUTKAN

Atas permintaan ramai & sekolah Tahfiz masih kekurangan dana, pihak Creative Visual Studio bersetuju unutk melanjutkan promosi Photoshoot Amal Raya sehingga 6 Ogos 2017.


PHOTOSHOOT RAYA SAMBIL MENDERMA
cuma RM49/family.. Tak Tipu
PROMOSI untuk 50 yang terawal sahaja.
Atas permintaan ramai, kami di Creative Visual Studio & White Studio Malaysia mengadakan promosi photoshoot hari raya dengan harga yang sangat berpatutan. TAPI, Kali ni kami buat lain sikit. Photoshoot Raya sambil menderma.
sempena bulan ramadan yang mulia ini, kami dari pihak Creative Visual Studio & White Studio Malaysia ada mengadakan Photoshoot Amal Raya. Pihak CVS Production juga bakal menyumbangkan 15% dari hasil jualan photoshoot hari raya sepanjang bulan Ramadan & Aidilfitri kepada Pusat Pengajian Al-Quran An-Nur Ar-Raudah (fb.com/tahfizannurarraudah)
WHATSAPP / SMS SEKARANG! 0166664034
RM49
- 15 min white studio
- 10 edited pictures + Max 4 person
- Soft copies (15 photos)
RM69
- 30 min white studio
- 15 edited pictures + Max 4 orang
- Soft copies (25 photos)
RM99
- 60 min white studio
- 20 edited pictures + Max 4 orang
- Soft copies (30 photos)
Tambahan :
Tambahan masa : RM50/sejam
Tambahan gambar (semua gambar) : RM50
Tambahan orang : RM20/seorang . (Bayi adalah percuma)
Untuk tempahan :
WhatsApp ke 0166664034 detail Package, Tarikh & Masa.
Alamat (Lain-lain hari) :
B-28-2, Dataran C180, Jalan C180/1, 43200 Cheras, Selangor
Alamat (16, 22 & 23 July 2017) :
A-3-2, Blok 1, Pusat Komersial Parklane, No.21, Jalan SS7/26, 47301 Kelana Jaya, Selangor, Malaysia
Info lanjut boleh layari :

 -MrsPuex-

No comments: