Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, March 3, 2016

erafm liveupdate result spm di smk taman seraya

Assalamualaikum..

saje nak gebang lebih skit kt sini..
sebabnyeee..
harini erafm cover liveupdate result spm2015 kat smk taman seraya..
which is my loveeelyyy school!!

makkkk terharuuuu!!!
rasanya tiap tiap tahun kot erafm buat liveupdate result spm kt sekolah aku..

kenapeee erafm tak wujud time aku nak amek result spm dulu?? kenape kenapee???
huaaaaaaa...

ini sangat tidak adill tauuu!!
 
walaubagaimanapun. tahniah kepada yang scorer tu..
yang tak berapa nak scorer tu jgn putus asa..panjanggg lagi perjalanan awak dikk..

yakin dan tawakal ok!

koperasi sekolah..
semua pon dah berubah.

fokus kt koridor tingkat 1.. laluan straight belah kanan hujung tu adalah bilik pengakap which is bilik lepak lepak aku dgn kengkawan pengakap mencari idea nak camping dimana..hahahaa..ohhh memorii..

tahniah kepada yang berjaya..
hishhh rindunya kt sekolah..
tangga tuuu...

sekolahku kebanggaan ku..

cewaahhhh...

i love sekolah menengah kebangsaan taman seraya, ampang selangor.

-mrspuex-