Followers

Monday, June 13, 2011

Wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest


Untuk pertama kali nya menjoinkan diri untuk contest nih. Dan, ku perjuangkan gamba ini :

lil aireen masa dalam pantang. baru nk kenal erti senyum..(2008):D


Dan juga gambar ini :

lil aireen berusia 6 bln (2009).
1st time mkn solid food..die sgt suke!


Details :
Nama Baby : Nur Aireen Qaisara Binti Mohd Azahari
DOB : 11 Ogos 2008
Nama Mama : Nooraini Binti Zubir

checklist contest ni:

1. terbuka kepada sesiapa sahaja yang mempunyai blog dan ada baby/anak. - done!
2. mesti la warganegara malaysia. (ada ke mat salleh nak join? huhuhuhu). - warganegara
3. mesti jadi follower blog wildcutecat ini.  - dh folow - mrs_puex
4. buat entri khas untuk join contest ini dengan tajuk "wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest" dan letakkan banner diatas kat entri tu dan linkkan ke entri  ini. - ok done!
5. letak gambar baby korang yang berusia antara 0-2 tahun yang sedang tegelak. kalau anak korang skang dah berumur lebih dari 2 tahun tapi ada gambar tengah tegelak masa umur 0-2  tahun pun boleh join gak. - done!
6. taipkan juga nama baby, tarikh lahir, tarikh/tahun gambar diambil dan juga nama korang. - done!
7. tinggalkan komen pada entri ini beserta link entri yang korang buat tu ye. - done!
8. itu aje ^_^. senang kan. - done jugak!


bagi sesape yang nak join contest ni, dialu-alukan..

klik dengan pantas kat sini :

Iman Lily & Tiara Rose !

Assalamualaikum..

Orang dedulu rajin bagi nama bunga macam melati, mawar, kemboja, melur, bunge kertas ** eyh ade ker??

Tapi skang ni lain plak, dah advance!..gune nama omputih lagik kelass...org cakap maksud nama mencerminkan perwatakannya nnti..apepon, yang penting cukup sifat dan comeyy...suke sangat tgk bby kembar artis kite, sazzy falak n hubby..saje nak share ngan korang..jomm tgkk..!! *suke bau baby, nak2 tang mulut die..mangii tau!!

Iman Lily n Tiara Rose
 ( x tau yg mane 1 empunye name..hanye mummy die jek yg tau )


Dah Matang

Dia dah matang skang..
dulu lain - naif, skang dh lain - matang
part yg saya paling suke tang mata die..
sapekah dia??
H E L I Z A  H E L M I 
( dulu heliza AF )



p/s : saya redha dengan apa yang saya ada. SYUKUR.