Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, June 13, 2011

Wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest


Untuk pertama kali nya menjoinkan diri untuk contest nih. Dan, ku perjuangkan gamba ini :

lil aireen masa dalam pantang. baru nk kenal erti senyum..(2008):D


Dan juga gambar ini :

lil aireen berusia 6 bln (2009).
1st time mkn solid food..die sgt suke!


Details :
Nama Baby : Nur Aireen Qaisara Binti Mohd Azahari
DOB : 11 Ogos 2008
Nama Mama : Nooraini Binti Zubir

checklist contest ni:

1. terbuka kepada sesiapa sahaja yang mempunyai blog dan ada baby/anak. - done!
2. mesti la warganegara malaysia. (ada ke mat salleh nak join? huhuhuhu). - warganegara
3. mesti jadi follower blog wildcutecat ini.  - dh folow - mrs_puex
4. buat entri khas untuk join contest ini dengan tajuk "wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest" dan letakkan banner diatas kat entri tu dan linkkan ke entri  ini. - ok done!
5. letak gambar baby korang yang berusia antara 0-2 tahun yang sedang tegelak. kalau anak korang skang dah berumur lebih dari 2 tahun tapi ada gambar tengah tegelak masa umur 0-2  tahun pun boleh join gak. - done!
6. taipkan juga nama baby, tarikh lahir, tarikh/tahun gambar diambil dan juga nama korang. - done!
7. tinggalkan komen pada entri ini beserta link entri yang korang buat tu ye. - done!
8. itu aje ^_^. senang kan. - done jugak!


bagi sesape yang nak join contest ni, dialu-alukan..

klik dengan pantas kat sini :

3 comments:

wildcutecat said...

tq join. comei betul baby u. tunggu keputusan ye 30 jun nanti ^_^

mrs puex said...

tenkiu puan penganjur..:D
x saba nk tunggu nih..

mekchu said...

sukanya aireen dapat makan... hehehe..