Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Tuesday, January 3, 2017

Hari pertama persekolahan.

Assalamualaikum/Hai,

Tahun 2017 kakak aireen dah 9 tahun, darjah 3.
adik qaid plak dah 5 tahun.

Harini nak cerita tentang sesi pertama persekolahan untuk kakak aireen dulu.
adik punye entry esok sebab esok baru dia start school.

Darjah 3 ni mak dia dah wat lek wat pis je..
pepagi pon siap sendiri.
1st day mama papa hantar gi sekolah.
pegi sekolah kebangsaan.


tahun ni rekues nak pkai tudug 2 lapis.
tak berkenan sungguh tapi nak buat cemane,dia dah pandai demand. konon konon bajet jelite la tuu..
1st sekolah kene pkai baju sukan. xdapat nak bau kedai sepenuhnya..takpela kakak..dah jadual begitu.taat je la ..
soo ootd tudung dan kasut je baru. baju sukan recycle dari tahun 1.. mujur mak berpandangan luas..order baju anak bebesar. nahh sampai 3 tahun rilekkk je dia pakai..hahahaha..
penjimatan tu penting disaat kegawatan ekonomi. tunggu baju sukan sekolah siap batu kita order ye anak.
mak mak pon nak feeling #backtoschool katenye..hehehe.. swafoto bersama jiran depan umah.

sesi petang.
KAFA.
sebenarnya dia kurang sihat.cery bery dari semalam.. balik sekolah tadi pon termuntah tapi nak jugak gi KAFA. semangat betul dia..tak pe kakak. demi ilmu..

semoga dipermudahkan urusan pembelajaran untuk kakak pada tahun 2017.
semoga jadi anak yang cemerlang, terbilang.

all the best kakak.

esok turn adik plak.


 -MrsPuex-