Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, May 23, 2018

Apa Kuih Kegemaran Korang Bila Tiba Bulan Ramadhan?

Assalamualaikum/Hai,

Semua orang memang akan tersuka kat satu-satu kuih bila time ramadhan kan??
aku?
tersangat in love dengan kuih tepung pelita.
5 hari mencari tapi tak jumpa yang berkenan..
semalam husband pegi cari lagi kat PARAM bukit jelutong.
Mujur dapat regular seller yang meniaga kat situ. bukan apa, banyak nauu peniaga yang wujud hanya time bulan puasa je, maka kuih-muih yang dibuat mcm cukup syarat je tauu.. tapi harga mahal nak mapss!! nak pegi haji balik hari agaknya kot..
soo aku demand, nak yang memang betul2 meniaga kuih tepung pelita tu je..

Image may contain: food

Alhamdulillah. rezeki.
ramadhan ke-6 dapat merasa.
walaupun keadaannya tak serupa asal sebab tergolek-golek dalam beg. tukang beli merempit plak tu.. ade aku kisahhh.. tetappp jugak tepung pelita ye dakk..
tengkiu husband.
nikmatnya bila makan, allahuuuu... tak sedar 5 ketul aku bedal sorang..
sib baik husband beli 10 ketul.. balance lagi 5 ketul tu pepandailah dorang bahagi anak beranak utk makan..hahahaha..

rasa hari ni macam nak mintak husband belikan lagi la..

apa kuih kegemaran korang time puasa? mana tau tetibe tekak ni teringin nak try test ke kan..


 -MrsPuex-