Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, May 30, 2017

Riding Pink - Malaysia's First Women-Only Transportation System!

Assalamualaikum/Hai,

Riding Pink - Malaysia's First Women-Only Transportation System!

Anmum™ Materna  bekerjasama dengan Riding Pink untuk memberi sokongan kepada ibu-ibu sempena Hari Ibu dengan membantu mereka dalam tugasan harian dan memberikan mereka pengalaman yang luar biasa.


Riding Pink - Malaysia's First Women-Only Transportation System!

Sekarang dah banyak yang provide servis uber/grab car intead of perkhidmatan teksi-teksi di luar sana.. tapi tahukah korang kadang-kadang kita tak tau yang kita dalam bahaya kalau terkena dengan driver lelaki yang suka sangat mengambil kesempatan ke atas kaum hawa yang lemah dan sopan santun ni..

Wahai kaum wanita yang gorjes di luar sana!
hentikan trauma-trauma korang bila nak book uber/grab car.. 
Silakan book transport dengan menggunakan perkhidmatan RidingPink.

TENTANG RIDING PINK

Riding Pink - Malaysia's First Women-Only Transportation System!


Perkhidmatan pengangkutan wanita yang pertama di Malaysia, ditubuhkan dengan matlamat untuk memberi sokongan kepada para wanita dan ibu, menjadi penjana pendapatan tambahan melalui khidmat kenderaan yang selamat bagi pihak wanita. Berkongsi matlamat yang sama, Anmum™ Materna memberikan keyakinan kepada para ibu  sepanjang perjalanan sebagai seorang ibu, dengan memberikan nutrisi yang sesuai untuk menyokong kehamilan mereka. Dengan visi ini, Anmum™ Materna dan Riding Pink telah memulakan inisiatif ini agar ibu-ibu mengandung dapat menikmati pengalaman yang sememangnya luar biasa.

TENTANG ANMUM MATERNA


Riding Pink - Malaysia's First Women-Only Transportation System!Tentang Anmum™ Materna
Anmum™ Materna, susu formula pra-natal pertama yang dilancarkan dan diperkenalkan di Malaysia pada 2005. Formulanya yang dihasilkan secara khusus membantu menyokong keperluan  nutrisi wanita yang sedang merancang untuk mengandung dan juga wanita mengandung. Hari ini, Anmum™ Materna adalah susu formula pra-natal Nombor 1 di Semenanjung Malaysia*.

Ia mungkin mencabar untuk mendapatkan nutrient yang mencukupi melalui diet biasa, oleh itu formulasi rendah lemak Anmum™ Materna mengandungi makronutrien dan mikronutrien bagi menyokong keperluan nutrisi ibu mengandung dan perkembangan janin.

Anmum™ Materna juga mengandungi DHA dan  Nuelipid™ untuk tahap GA® yang lebih tinggi^ . Pengambilan dua gelas Anmum™ Materna setiap hari memenuhi 100 % keperluan harian folatdan kalsium untuk wanita mengandung.

Anmum™ Materna berperisa biasa atau coklat boleh didapati di peruncit-peruncit utama seluruh negara dalam dua saiz – 350gm pada harga RM 24.80 dan 650gm pada harga RM 42.00. Untuk lebih maklumat tentang Anmum™ Materna, sila layari http://www.anmum.com.my/ atau daftar sebagai ahli komuniti Connected Mums Club di Facebook untuk nasihat dan sokongan PERCUMA daripada pakar-pakar sepanjang perjalanan anda sebagai ibu.

Riding Pink - Malaysia's First Women-Only Transportation System!

Riding Pink - Malaysia's First Women-Only Transportation System!

From Women to Women
lady driver - Miss Su and ME..
soo friendly ..

saya sudah!
anda bila lagi??

untuk tempahan boleh emel ke : admin@ridingpink.com

Info lanjut :

Whatsapp : 016-272 2554

-MrsPuex-