Followers

Monday, November 19, 2012

Meet Besties PLK Uitm

Assalamualaikum..

Kekadang kalau nak merancang mmg selalu selalu tak menjadik taww..

So rancangan secara terdesak / ad hoc la selalu selalu berjaya..hihihihi..

Tapi kesian kat member yang tak evelebel laa..

tak pe geng, sape yang x dpt hadir, kite meet up next time yee..

senyum sikit..:D

Weols makan-makan dan borak-borak sahajeee...tapi itu pon sudah cukup besttnyee..

Meet up kat sini :

A Malaysian Bistro, SACC Shah Alam. [16/11/2012]




































Kami yang evelebel : Hazlin, Me, Liana, Syadia, Lynnda. Mintak tolong waitress yang tangkapkan gamba.

Sementara nak tunggu makan sampai, macam-macam benda nak diceritanya tauu..

Macam-macam jugaklah kekdahnye ghuper memasing klo dah jumpe..

Tu blom lagik yang bersilang-silang cakap..adoii..haukk btol..gamat sunggoh tp funnn..i loikeee..

x caye ko tgk ni ..

macam ni pon hadee...



Ko tengok ghuper mulut memasing..tak hengattt..senget benget bibiorr...hihihi..


Ghuper yang ini pon disnapnyee..lantokk komeee...kesopanan aku masih terkawal di situ..ahaksss...



Lepas tu kami dikepit dan terkepit-kepit..kami bukan katek yee..kusi member di tetengah tuh spesel skit..dats y die sorg jek yang tinggi..hahahhaa...

Walaupun jumpe sekejap tp kualitinya adalah sangat best..

Insyllah akan ade meet up seterusnya dan seterusnya..bile tuh? hanya masa yang akan menentukan..




Yours Truly ;P