Followers

Thursday, May 26, 2016

How To Wear Women Skinny Jeans!

Assalamualaikum/Hai,

Harini nak borak sikit tentang skinny jeans untuk wanita-wanita jelita di luar sana. Mana-mana wanita boleh memakai seluar skinny jeans dan tampil menarik. Malah dengan sedikit research untuk lihat apa yang kelihatan bagus dan padan dengan sesetengah jenis bentuk badan, shopping for women skinny jeans sebenarnya agak fun dan berbaloi demi kepuasan anda sendiri.

Seluar skinny jeans wanita bukan sekadar trend yang bersifat sementara dan singkat, menghabiskan masa dan tenaga untuk mendapatkan sepasang seluar skinny jeans yang baik adalah ibarat satu bentuk pelaburan yang bijak kerana berbaloi daripada segi keselesaan dan stail.

Macam saya seorang muslimah dan bertudung, jika hendak bergaya dengan skinny jeans ni, kita hanya cari dan padankan dengan blouse yang labuh untuk menutupi bahagian bawah punggung kita. mudah kan?? sambil bergaya, kita masih menjaga aurat sebagai seorang muslimah.  trendy jugak kan??

How to wear women skinny jeans?
Kuncinya adalah dengan mendapatkan baju dan kasut yang sesuai untuk dipadankan dengan skinny jeans anda. Mengetahui bagaimana untuk menggayakan seluar jeans wanita anda adalah sangat penting untuk mendapatkan penampilan yang bergaya dan menarik.
Kebiasaannya dark washed jeans sangat sesuai untuk dipakai oleh semua orang untuk ke mana sahaja. Makala yang berwarna lebih terang pilihan terbaik untuk dipakai secara kasual.

Menambahkan skinny jeans ke dalam almari pakaian adalah langkah yang bijak dan mudah untuk dilakukan. Apa yang penting adalah dapatkan seluar yang benar-benar sesuai untuk dipadankan bersama kasut dan baju bagi gaya seharian yang lengkap.

Skinny jeans dapat menyerlahkan kasut yang cantik seperti kasut but, kasut tumit tinggi dan juga kasut leper ataupun flats. Malah jika dipadankan bersama kasut tumit tinggi ianya dapat memberikan ilusi pada bahagian kaki anda agar tampak lebih panjang!


 Apa pun pilihan anda, pastikan skinny jeans anda itu selesa untuk dipakai agar dapat digayakan sepanjang hari dengan penuh keselesaan!

Ok, sekarang nak pegi tambah koleksi skinny jeans dlm lemari!
auummm!!
-mrspuex-