Followers

Thursday, April 2, 2015

Alfio Raldo : The Italian Elegance

Assalamualaikum.

Baru-baru ni aku dapat jemputan ke An evening with bloggers & Alfio Raldo.
Jemputan dari Team HaiBloggers! dan HalimBrothers.


Mula-mula tertengok handbags terus vavavavaaaaa..
serius Elegance sangat design-design untuk this coming hari raya collection.
Kita, orang perempuan expecially la kan, akan terus teruja gile bila tengok benda yang cantik-cantik.
color handbag Alfio Raldo ni memang up-to-date.
Dulu, dengar je Produk Alfio Raldo terus terbayang untuk wanita-wanita highclass je..
Sekarang, semua golongan wanita boleh bergaya dengan produk ni.. Design untuk remaja perempuan pon ada juga tau. harga?? masih dalam lingkungan mampu milik.heheee..

Welcoming speech from Our beautiful ChairLady, Puan Leny Adam..

Speech from Alfio Raldo MD, Mr.Jordan Ling..
Seterusnya kami dibawa untuk tour butik dan diperkenalkan dengan setiap produk yang ada dalam butik Alfio Raldo oleh Mr Jordan Ling sendiri. Antaranya adalah Handbag, Jam tangan, Spek Mata, Card Holder, Wallet dan juga Kasut.

Produk briefing.

Antara koleksi Handbags yang akan dipasarkan untuk Hari Raya Collection 2015.
 
Koleksi kasut-kasut wanita dan juga sandle untuk lelaki.
 
Latest design dari Alfio Raldo. Belum dijual untuk semua. Hanya dijamu tengok untuk para bloggers..Rasa macam nak semuaaa jee..hahahaaa..
Semua macam cantik sangat-sangat tau..
Bloggers yang teruja sambil ternganga dengan kecomelan spek mata dari Alfio Raldo..heheeee..
Wallet dan card holder dengan colors yang kebabomm!!
Antara koleksi jam tangan lelaki dan wanita.
Amacam?? ape perasaan anda?? cantik kan? teruja kan??
Apelagik, pergi la jenguk jenguk ke butik Alfio Raldo nih..
Details  seperti di bawah :

Butik-butik Alfio Raldo : Parkson, Metrojaya, Aeon di serata Malaysia.
Facebook : Alfio Raldo
No tel : 03 8737 1233 / 014-3553449 /0136851233
Emel : orderalfioraldo@yahoo.com / lyc5673@yahoo.com

Selesai tour the butik, macam biasa, photo group session sebagai kenangan. nice to meet u guys!


Dannnn...
Kami tak pulang dengan tangan kosong..
Terima kasih Alfio Raldo!


Terima kasih juga belanja kami hi-tea di secret recipies.


Dan berjaya juga grab seketoi handbag the latest design dari Alfio Raldo sebagai kenangan. Tayangan handbag adalah pada hari raya nanti yeeee....kkekekekekee..

Nah jamu paper bag sajee..ok kan???
 
Yours Truly ,
-MrsPuex-