Followers

Wednesday, March 7, 2012

Pengaruh Rakan School..

Assalamualaikum..

Ingat budak remaje jek ke yang terpengaruh dengan rakan sebaya? my lil aireen yg bru 3 thun 7 bulan ni pon dh terjebak terpengaruh dgn rakan sebaya die ok..

x pasal-pasal balik dari school smlm dengan gediksnye die mintak nak merahkan  jari jemari yang kecik dan mulus ituu..nasib la aku ni cepat tangkap maksud merah tuh. rupe-rupenye INAI..

aireen : " mama,mama..nanti merahkan tangan kakak macam ni macam nih (smbil tunjuk gaya2 mcm nak berinai tuh).. dina buat, shasha pon buat..(tgk..kan dah ade gaya2  terpengaruh dgn rakan sebaya kan)
mama: " yela..lps mkn nnti mama buatkan ye..(sib la ade stok inai tiub kt umah,klo tak, mampos nak cri tang mane inai tuh..hadoi)..
aireen : OK..( muke ade sinyummmm...geram tgk)


inaikan kt kuku jek..punye la susah nak inai sbb kocik noo kukunye..b4 nk inai soh die kencing siap2..bajet mcm nak pakai 1 jam la kunun..hahah..x sampai 5 minit dh soh bukak..sambil nak tunggu kering sambil nyanyi-nyanyi..suke benor le tu gamaknye..permintaan di turutkan..gedix..siap ckp x saba nk tunjuk kat kawan-kawan school..riak btol anak aku nih..haih..

hasilnyee...







jari yang tulus dan mulus dihias ngn inai tiub..x sampai 5 minit pon..jadikla..harus tepek tangan kat dinding umah bersama kupu-kupu..ecehh..motip??

memang tak sangka anak aku nih dah pandai nak melaram..comel jek tgk gelagat die nak membesar..penuh dengan xtvt ingin mencuba dan mencuba..kekadang penat nak melayan tp x sampai hati pulak nak tolak permintaan puteri nan sorang nih..bile tgk die hepi, kite pon jadik hepi dan hilang penat/marah sbb selalu kene pakse buat bende bukan2..huhuhu....

pepagi tadi kemain eksaited nak gi school semata-mata nak show off kt kgkawan..boleh??gasak la ko nak, janji x ngamuk pepagi gi school sudah..mak legee..:D

Sekian..:D
Yours Truly ;P