Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, March 12, 2012

Teman Ucu N Auntie Mira ke KL

Assalamualaikum..

GIRLS DAY OUT!!

saya teman mama, ucu n auntie mira ke KL..



mereka tgh mengorder kerusi utk majlis tunang..
owh..mereka buat freelance job..nama syarikat mereka adalah MAYA GALLERY..
 saya sgt bosan  jadi saya bace magazine
qisya n auntie wawa ade kt luar..saya mls nak join mereka..:D

kami ke mane??

jeng jeng jeng..



 gedung peralatan pengantin di bright sail sebelah SEMUA HOUSE, KL

mama pulak buat apee??


cium bau kain??

owhh..tidakk..mama tgh rambang mata tgk kain kaler2 dan tgh buntu pikir tema kale utk raya nanti..

raye lambat lgi mama oi..ganti pose dulu..opsss!!!

Yours Truly ;P

Minggu cuti Skolah Bermula

Assalamualaikum..

Ramai yang mencutikan diri minggu nih kan?? yela cuti skola la time nak beriadah bersama-sama anak2..hari2 lain susah nak meluangkan masa untuk mereka..so pegi la tempat jejauh sikit..x luak pon takat cuti 2-3 hari untuk orang tersayang ye dakk??

happy holiday utk korang yang sedang syiokk bercuti.. JELES!!

aku?hmm..xde istilah cuti skola la nyah..sbb ank aku pon lom nak skolah lgik..lambbatt lagik..

Bilea rasa nak cuti , gua cuti jekk..:D

Dan, bile cuti skola my hubby pon sgt la bizi ngn xtvt freelance die..bole dikatakan tetiap minggu ade job..alhamdulilah..tahniah untuk  team Photokronix..keep up the gud work ok!!

Ok, gambar selingan di hari isnin nan indah ini..gamba yg x de kene mengena ngn mood cuti skola ye..

layann...

like father like dotter..:D
Sekian, terima kasih

Yours Truly ;P