Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Friday, September 30, 2011

Gossip Artis : Kejutan Fofular, Sepantas kilat manusia berubah

Assalamualaikum..

taknak mengumpat di pagi jumaat nan indah ini, cuma untuk peringatan diri sendiri supaya tidak lalai....mintak maap bebanyakk..sekadar kongsi sahaja..Semoga Allah memberikan pelindungan kepadaku , keluargaku dan juga sahabat-sahabatku..aminnnn...

taken pic from my fren thru my emel..:

**mintak maap cik pida..bukan untuk mengaibkan anda..sekadar berkongsi cerita retis ngn kwn2 blog ajek..:D..

layanzzzz....















Sekian,terima kasih..
maap kalo ade pihak yang tersinggung..

Yours Truly ;P

Jom Tambah Follower

Assalamualaikum..


klik SINI


Jom tambah kawan-kawan kita..Apa yang perlu korang lakukan?

  1. Buat entri, ambik header Lulu-Pages yang lawa dengan jersey chelsea tu :), dan jangan lupa link kan ke entri ini yer......... beserta tajuk "Jom tambah follower".
  2. Dah siap entri tu, letak link url kat ruangan komen yer...
  3. Tarikh tutup, Jumaat ni, 3 petang...cepat..cepatt..


Yours Truly ;Phttp://lulu-pages.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html