Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, July 8, 2011

5'S VS Pot Luck

Assalamualaikum..

masih penat dan masih kekenyangan tapi jari jemari-ku masih tidak pernah kenal penat untuk mencoretkan hasil-hasil nukilan-nya..Alhamdulillah, Syukur.. rezeki yang melimpah ruah di samping kerja berpasukan yang sangat padu dan jitu untuk mencapai target 5s di unit-ku..( Sisih, Susun, Sapu, Seragam, Sentiasa Amal ) tapi harini kitorang tambah 1I - ISI ** kerja+isi, isi+kerja** = perut nak meletop suda!!

Maka, tanak cite panjang sebab badan dah letih, otak dah sengal, layankan jek gamba-gambar yang menceritakan kepenatan dan kekenyangan kami nih..::

kami punye emcee -cik hazlin

antara makanan yg menanti dingap



Antara ladies-ladies  yang sempat berposing..

apam polkadot yang santekk dan sedap
bosku order online kt sweetkeju..boleh la try..


cheese tart

barisan pai tee yang berlingkar

bestt kan??
ni la hasilnya..gamba semasa xde..cume ade gamba selepas shj..

dh setel, mari kite bergossip.. harus adoo!!:D

Sebenarnya ade lgik barisan makanan yang enak dan sedap spt rendang ayam,rendang daging, side2 dishes yang lain tp x sempat nk snap sume..ku kelaparan yang x hengat nk menye'nap'kan gambo2 itu..harap maklum..

Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!!


Syarat contest :

  • Buat entri ringkas kat blog pasal Contest ni. - sudah!
  • Bagitau ID follower dalam entri - sudah!
  • Link balik ke blog I -sudah!
  • Bagitau Sebab Nak Shawl : kalau ai dapat shawl tol pree nih, ai akan lilit kt kepale nan suci murni sambil lalu kat kapet biru kt opis dan melambai-lambai tangan ala-ala divaa fofularr terlampau perasan ...kelassss kau makkkk!!!!
  • Tinggalkan PERMALINK entri kat bahagian komen- sudah!
uolss klo nak dptkan shawl tol pree nih bole klik kt sini !

Sekian..:D