Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Monday, April 13, 2015

Rempah Ayam Goreng Tandoori

 Assalamualaikum..
 
Benda best sure aku akan share ngn rakan alam maya ni tau..
tak bestt simpan sorang..hahahaa..
 
Rempah Ayam Goreng Tandoori..sekarang sudah boleh makan bila2 masa anda suka..
takyah susah2 nak pi mamak sana..
 
Gorenglah berapa banyak ketol yang anda mahu..
Seriuss, memang sedapp dap dapp tau..
 
Anak-anak aku ratah sajee ayam tuh..tak bagi peluang mamanye nak makan seketol ayam..
just dapat cubit2 jekk..
 
Tabur rempah ayam goreng tandoori kt ayam..
aku pilih drumstick sebab anak anak suka makan ayam upin ipin ni..
 
Gaul sehingga rata..
tak payah letak pape..garam semua dah ada..
perap dalam 5 minit utk hasil yang menakjubkan..
 
 
Tadaaaa...
jimat, sedap dan rangup uols!!
*gambar hari pertama*
 
Gambar hari kedua..
deco bersama salad..
nyummmsss...
 
Nah bidioo..
 



 
 
Masa menggoreng taburkan daun kari utk hasil yang superb!
 
Sepeket tepung cukup untuk 1-2 ekor ayam..bergantung kepada saiz ayam tuh..
Jimat kann?? boleh berulang ulang kali makan ayam tandoori kat umah sambil nonton tivi..ewahhhh..
 
 
Sesapa yang berminat,
boleh wasap [014.971.2982] / emel saya [luvly.purple@gmail.com]
RM9(tiada GST punye) dan tak termasuk postage..
 
 Sharing is caring..
 
-mrspuex-