Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, June 14, 2011

Gempa Bumi sederhana pagi ni kat Sumatera

Kongsi Bersama ::
Dapat info terkini dari Jabatan Meteorologi Malaysia :(14 Jun 2011 ) ::



p/s ; My hubby kol n infom bangunan tmpat die keje kt kelana jaya sume dah dikosongkan. Opis aku kat shah alam nih, rilek jek..kental sgt kah bangunan opis aku nih..huhu...tetibe gerunn..

Subhanallah..Semoga semuanya dijauhkan dari malapetaka..Aminn..

2nd night photoshoot @ Putrajaya :: tema Kuning

Assalamualaikum..

Sebelum nih aku ade wat sesi photoshoot sendirian berhad ngan hubby n lil aireen..tema time tuh all white..klik kat sini klo nak review balik..

so skang saje nak tepek gamba kami masa night photoshoot kt putrajaya jugak tapi tempat yang lain ..dan tema kali ni , yellow mellow..

dlm lif - otw turun dr umah abang kt persint 18

singgah kt jambatan nih utk sesi photoshoot

kami

candid

my lil aireen - masa ni umur die setahun lebih

kami lagik

Free Aje

Assalamualaikum..

if korang nak cari ape-ape software ke, ftp ke, web hosting, photoblog yang FREE, bole la singgah kt blog nih..best u!!!