Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, August 2, 2016

ini tak tipu dan ini bukan SPAM tauu!!

Assalamualaikum/Hai,

taraaaaaaaa....

Berbeza??
yaa memang berbeza!
sendiri seperti tak percaya!

this is ME before and after consume #LEPTOS..

try sebotol je pon dan target sebulan sejak sebelum puasa lagi..
konon konon raya nak nampak kurusss..
yessss... alhamdulillah KPI tercapai..

petua saya:

ambik 3 bijik leptos sebelum nak makan berat.
banyakkan minum air masak at least 3 liter sehari
rajinkan diri bersenam at least 3x sehari. kalau malas sgt, naik tangga pon ok dah..

Insya allahhh..

jomm .. kurus dan sihat bersama saya..

 

Soalan dan Jawapan Leptos (perempuan)/ Qufast (lelaki)
1. Macam mana bentuk dan rasa dia?

Ia berbentuk tablet utk dikunyah.
Rasanya masam2 Lime dan sangat sedap utk dikunyah.

2. Cara Pengambilan?

Kunyah jer. Pastu minum air.
Kunyahsebelum makan di sesi waktu makan yang berlebihan
Min 3biji sehari sekali kunyah.
Max 10biji sehari.

3. Berapa lama tahan sebotol?

1 botol ada 90 biji. Untuk pengurangan berat badan biasa, 3 bijisehari. So tahan sebulan utk 1 botol Leptos/Qufast.

4. Berapakah umur yang ditetapkan untukpengambilan?

12 tahun ke atasatas ketahanan badan seseorang.

5. Boleh tak diambil bersama produk lain?

Memang tiada masalah dgn ubat lain. Biasanya pengambilan produklain atau ubat hospital jarakkan pengambilan selama 2 jam. Lagipun ia dr bahan-bahannatural dan tidak memudaratkan.

6. Ibu menyusu boleh ambil tak?

Boleh dantidak menegringkan susu. Kandungan Leptos/Qufast adalah semulajadi, no additiveis added.

7. Wanita mengandung boleh ambil Leptos?

Tidak disarankan.Bersabarlah. Ambil semasa pantang nanti.

8. Boleh takambil Leptos waktu datang bulan?

Boleh. Tiadamasalah.

9. Bilakahsaya dapat melihat kesannya?

Ia berbeza bagisetiap individu bergantung kepada faktor umur, pemakanan dan juga tahapmetabolism seseorang. Mengikut testimoni kami, kesan penurunan dapat dilihatdalam masa 7-10 hari. Sebotol Leptos boleh target 2 -5kg penurunan berat badanbergantung pada berat dan jenis kegemukan seseorang.
Bagi testimoni kesan dalam masa 2 hari, 4 hari dan sebagainya.

10. Adakahterdapat kesan sampingan?

Tiada sebarangkesan sampingan yang memudaratkan.
Cepat kenyang
Lambatlapar
Berpeluhsbb bakar kalori dlm badan
Tingkatkanmetabolisma
First 3-4days u guys akan membuang dan bila basuh akan rasa kesan minyak lemak ygdibuang. Hasil buanganmayb berwarna hijau hasil dr pembersihan usus dan klorofil yg mencuci usus.Ada juga yang tiada kesan ini.Bergantung kepada individu. Tetapi ia akan normal setelah proses pembersihanberlaku. Disarankan minum air yang mencukupi.

Mengikut testimoni setakat ini… tiada pening2 atau cirit birit berlaku. Ia adalah pelawasan normal shj.
11. Adakahperlu diambil secara berterusan?

Leptos/Qufast iniadalah produk cairan dan penyingkiran lemak. Sekiranya telah mencapai beratideal… atau ukur lilit ideal (sbb produk ni akan fitkan badan juga), anda bolehSTOP anytime. Kita juga tidak mahu anda bergantung kepada produk sampai bila2.Tapi jika serasi dan nak teruskan sebagai supplement harian pun boleh bagimaintain berat badan.

Leptos/Qufast berfungsi sebagai pembakar lemak dgn kandungan L-Carnitine didalam nya. Ia tidak stay kekal di dalam badan. Jadi, sekiranya anda dah capaiberat badan ideal.. tetapi anda terus makan makanan menambah lemak dan tiadabahan pembakar lemak di dalam badan anda… kegemukan akan berlaku juga. Makesense ler… masuk jer tapi tak bakar.. lama2 akan gemuk balik…. Cuma tiadaproses compress lemak dgn Leptos/Qufast. Efek berhenti dan naik berganda itutak akan terjadi. Lagipun bila perut mengecil, usus bersih… nafsu makan andadapat diatasi dan anda boleh menjalankan kehidupan secara sihat.


12. Pesakit kencinmanis/darah tinggi boleh ambil tak?
Boleh dan sangatdigalakkan. Sebab Leptos/Qufast mempunyai 0 kalori (ZERO). Tidak memudaratkanpesakit kencing manis dan juga darah tinggi.

Tambahan Guaranadlm Qufast dapat merendahkan kolesterol dan asid lemak. Guarana bolehmenguatkan dinding saluran darah, menghalang antherosclerosis, membersihkanketumpatan darah, membaiki tekanan darah, mengimbangkan glukosa dan mencegahkanpenyakti kencing manis. Pengimbanganglukosa sgt bagus utk pesakit kencing manis
Bagi Qufast pula… percentage kandungan Guarana lebih di dalamnya berbandingLeptos. Ia bagus utk kesihatan dan tenaga Lelaki. Jika dimakan pada waktumalam, ia dapat menguatkan nafsu seks.
13. Pengidap KANSER boleh ambil Leptos/Qufast?

Boleh.

14. Pesakit apa yang tak boleh ambil?

Jantung.L-Carnitine adalah pembakar lemak dan akan membuatkan jantung kita berdegupkencang dan mengepam dgn lebih pantas untuk proses pembakaran lemak. PesakitJantung tidak disarankan kerana proses ini maybe akan memudaratkan mereka.

15. Pesakit gastrik boleh ambil?

Boleh. Tapi ambil selepas waktu makan dan ambikpada waktu lunch or dinner. Elak ambil pagi.

16. Bagaimana Leptos/Qufast bertindak?

Anda boleh rujukkepada khasiat setiap bahan di soalan No 1.

17. Dimanakah tempat simpanan yang paling sesuai untuk ETC?

Di suhu bilik.

18. Siapakah pengeluar produk Eliss?

Produk ELISS dikeluarkan dan di pasarkan oleh Excellent Commerce Enterprise sebuah syarikatdari Ampang, Selangor yang sudah beroperasi selama 9 tahun dan berpengalamanselama 3 tahun dalam jualan produk kesihatan dan kecantikkan. Dimiliki olehMelayu bumiputera. Syarikat ini amat mementingkan produk yang berkualiti, sucidan berkesan. Bukan sahaja keuntungan yang di cari, juga keberkatan dalamperniagaan.


sape yang teringin nak kurus tapi tetap nak makan banyak??
saya sajes try la #LEPTOS ni..
sebotol pon korang akan nampak kesan..

jangan memalu,
lajuu lajuuu wasap saya (ainie) #0149712982

sebotol : RM180.00
2 botol : RM300.00

 -MrsPuex-