Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, January 30, 2013

MAK plak WARDED

 Assalamualaikum..

Tahun 2013 mmg banyak menduga kami sekeluarga..
Allah sedang menguji kami...

Harini mak plak warded due to her eyes..
Mak mengadu mata dah x nampak/gelap..
Last tuesday, hari yang sama hubby warded mak pegi buat check up mata..
Tup-tup doc trus bg date utk admitted which is today utk buat laser kedua-dua mata..

Semoga kami diberi kekuatan yang maksima untuk menerima dugaanMu YA Allah..
Allah sayangkan kami sebab tu DIA menguji kami..

MAK..
Kuatkan semangat untuk treatment mata 2 hari ni..
Maaf, kami anak-anak x dapat nak temankan mak kat spital sbb abah request nak jaga mak..
Semoga ABAH jaga mak elok2 kat spital nun..
Kalo abah hilang, trus kol kitorg yee..**mcmlah mak bace blog aku ni ekk**

Tadi kami adik-bradik datang jenguk MAK kat spital..
hubby still on MC, so lunch hour tadi blik umah kejap amek hubby n MIL then trus shoot ke hosp..
My bro n my SIL datang dari putrajaya coz both of them keje kt sane..
ADEK datang dari KL sbb opisnye di KL blakang bank negara..BIL je x dpt dtg coz ostesen di Melaka..
Untung MAK sbb anak2 sume keje area KL, Shah Alam,Putrajaya..
Sume bole zass zasss datang..plus hospital pakar mata pon area PJ..kira center point..

X snap banyak sbb x mood..ni pon gamba mane yang ade jek..

Mak dan besannya..


























MAK dan anak 'gadis'nyee..:














foinneee..shawl itu telah mentembamkan wajahku..ohhh!!!


Semoga MAK cepat sembuh, semoga MAK cpt kluar spital..

AMINNNNN....

Yours Truly ;P