Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, January 25, 2017

Permulaan 2017 yang baik

Assalamualaikum/Hai, 

Alhamdulillah..
Alhamdulillah..

rezeki untuk suami bila dia dilantik untuk menjadi tour leader untuk bawak jemaah umrah di bawah Felda Travel. Allah jemput dia ke RumahNya dulu.. 
sabarr..nnti giliran kita pergi bersama yee..
doa banyak banyak depan Kaabah nnti tau tau tauuu..


this is my small family..

10 hari perjalanan.
Semoga selamat pegi dan selamat balik..
semoga dapat umrah yang mabrur..
*menghitung hari*
*rinduuuu*


lain-lain cerita??
nahh layan gambar kami sepanjang di KLIA2 tu okeh..
pestime pegi sana macam jakun sikit..

terima kasih mak abah adik tolong hantarkan.. tolong temankan sampai berlepass..
terima kasih sangat-sangat..



while papa bizi uruskan check in beg beg jemaah, mama bawak uols tgk kapal terbang..
nnti kalau ada rezeki lebih kita naik kapal terbang yee,.,


selendang jemaah umrah dari Felda Travel.. nice color..senang nak cam..

bai bai papa..
see u for the next 10 days..
21 - 31 Jan 2017

*masa ni adik punya meraung sedih kene tinggal mengalahkan mama plak.. siap peluk kaki papa taknak kasi lepas.. menangis toksah cakap la.. smpai ke kereta dia punye nangis.. umpan eskrem pon tak jalan.. adiikkk adikkk..

ehemm.. ehemmm..

lamaaa kan tak citee pasal hal hal rumahtangga aku ni kan??
2016 kami berhibernate.. dealed between us. reason? its too privacy to tell ya.
dalam masa berhibernasi tu.. macam macammmmmm perkara tak helok aku dengar..
biasalaahh bila up gamba sensorang, pegi sana sini sensorang atau dengan anak-anak je.. kat ig/fb/blog semuaaaa gamba aku dan anak2 je...mulalahhh tuu..

tak baikk tauuu.. doakan je yang baik baik sudah la.. tak yah nak mengata sangatlahh..
yang menyampai-nyampai pon satu hal..
eyh mana aku tau cite nih?? well aku kan ramai informer..hahahaa..
we all are doin just finee..
bila nak lowprofilekan perihal spouse kita tu jangan la banyak tanya..
dendiam sudahh.. ni dah kira syukur diizinkan nak berblog, join event.. masuk hutan..terkinja kinja zumba..korang ape tauuu??
ngumpattt jee kejee..

kalau kita bersabarr, Allah akan bagi sesuatu yang baik untuk kesabaran kita..
tahun ni, rezeki dia dapat pergi rumah Allah..
tak terfikir pon akan rezeki dia yang satu ni..

soo koranggg...
tolongggg doakan yang baik baik untuk kawan-kawan kita di luar sana walaupun dalam hati kita tu sakitnya tu disini.. gituuuu...
eyhh membebel plak kite..

sooo untuk tahun 2017 ni... siaplah kauuu..
muntah hijo la kau ngadap gamba leving leving romentik romentik aku nnti..
tak suka, sila unfriend.. i is ok! no big deal bebeh..

last but not leastt,

Permulaan 2017 yang baik.
Pengakhiran 2016 yang hanya tinggal kenangan.
penuhhhhhhh pancarobaa punya tahun..

psttttt..
*banyak entry tahun 2016 dlm draft lgi ni..matiklanakk*


 -MrsPuex-