Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, May 18, 2012

Lunch Dengan Dominos Pulak

Assalamualaikum..

Kami lunch beramai-ramai dengan dominos delivery di opis sajek..
Makan free lgik sbb x-staff blanje..tenkiu ijal..:D

Tukang order tentulah si mak buyung nih..selak-selak website dominos n trus amek pekej yang seswai dgn bajet..ku amek pekej nih ajek..senang :D

hahaa..trang tang tang ade harge disitu..lantakk..tiada rahsie bagiku..

Our 5 Delicious Speacialty Pizza's :

Classic Chicken

Extravaganzza

BBQ Chicken

Beef Pepperoni

Aloha Chicken
suma pon best..x sia-sia tekak mak buyung mengoder..hikhikhik..

dan sekarang aksi-aksi kami ketika kejadian :

makan time..kemain lajuu bace doa makan..huhu..

pose dulu b4 makan..bolee??

mcm2 ragam kt gamba ni kan??rasenye bole buat dialog kot..hahahah!!!

makan pree hatiku gumbiraaaa...:D

last but not leastt...kami mmg hepening..ecehhh...:D


rezeki hari jumaat..alhamdulilah..
lunch yang panjang dihabiskan  melepak kt opis jek sebab dah kekenyangan yang terlampau..
 layan fb n hapdet blog..:D




Yours Truly ;P

Bacaan Yasin Dan Doa Selamat di Pagi Jumaat

Assalamualaikum..

Salam Pagi Jumaat yang indah. Pagi tadi ade bacaan yasin dan doa selamat yang dianjurkan oleh salah seorang pegawai sempena bestday anak beliau yang berusia 1 tahun harini. Alhamdulilah..

warming up dulu dgn gamba pertama kami..hihihi..

wif lady bos unit IT..:D

Then dalam jam 9 lebih majlis pun bermula..

memasing sedang rapatkan saff..bila bila masa majlis akan berlangsung.

antara kaum adam yang hadir..Pengarah kami pon turun..yang baju melayu gold berkilat2 tuh..

Tn Haji yang lead majlis. beliau adalah Timbalan Pengarah kami (bhgn pengurusan).
kebetulan sedondon plak kaler ngn pengarah kami..:D

juadah yang disediakan.nasi dagang n puff kastard kot nama die..sedapp sgtt...:D

sambil tunggu turn amek makan, kite pose dulu yee..hehehe..

memasing senyap sunyi bila dpt makan..sopankan kami, sume dok bersimpuh..terasa cam kenduri kt umah plak..syiokkkss..aku yang memboyot pon gagah gak dok makan bersimpuh kt bawah. nak bangun gasak kaki kebas..hihi..


mau tengok sapekah yang dirai??

ni ha die si comel itu ::

lil Maryam..epy 1st bestday to you..[18.5.2012]
semoga jadi anak yang solehah dan taat kpd ibu bapa..aminn..


Lunch kang ade makan free lgik..alhamdulilah rezeki hari jumaat ..hihihi..:D

Yours Truly ;P