Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, April 19, 2014

Firedrill di opis

Assalamualaikum..

Jumaat dahku sangatlah padat sepadat perut menerima makanan non stop dari pagi sampai ke petang..syukur rezeki Allah bagi..

Kasi layan dulu program firedrill kt opis aku.. Punyalah eksaited terlebih lebih, maka aku dan unitku merancang untuk turun terlebih awal sebelum loceng kecemasan dibunyikan..

Turun dengan lif ye bukan tangga..memasing sayang lelemak di badan..huhuuu...

Yang best tu siap pesan kt organizer kami turun dulu..apedehal, gua taiko..hahaha...sangatlahhhh...

Menuju ke assembly area

Rapatkan saf..kira kengkawan cukup ke idok

Tgk gelagat sekeliling..rileekk semua..

Mendengar taklimat dari incik bomba.
Banyak sgt kesalahan kecik tidak disengajakan..hahaha..

Sesambil tu wajib selpi..

Xtvt seterusnya bermain ngn tong itu..
Ada bidio aku sempat rekod..cara cara nak tutup api ngn tangan..
Hahaha..kagum giler memasing..
Bole tgk kt fb aku..korang pon nnti tanjat tanjat tak percaya jugak..jgn lupe like bidio..ewahhh..

(Tak reti nak msukkan bidio insta dlm blog thru hp..sape terer sile tunjuk ajarku sifuuu)