Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, October 27, 2017

LOVERA MAGIC JELLY DENGAN PENINGKATAN FORMULA BARU!

Assalamualaikum/Hai,

Semua orang impikan kulit sihat dan cantik secara semulajadi.
Tapi tak semua orang yang tahu cara yang paling mudah dan senang untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik secara semula jadi.


Aku yakin macam-macam cara yang korang praktikkan baik dari segi kaedah perubatan dan juga alternatif untuk dapatkan kulit yang lebih berseri-seri. aku pon tak terkecuali jugak. Gigih mencari macam-macam kaedah untuk kekalkan kesihatan kulit. maklumlah faktor usia dan kekangan masa untuk membelek-belek kulit selalu..


MAGIC JELLY DARI LOVERA.

Bila aku diperkenalkan dengan Magic Jelly dari Lovera, hati rasa sangat gumbira tak terkata. Bila dah study sepenuhnya Magic Jelly ni, dalam sebotol tu macam-macam kebaikan dan kelebihan yang kita boleh dapat. Jom aku cerita kelebihan untuk sebotol  Magic Jelly .



MANFAAT UNTUK KULIT

Image may contain: phone


Merawat jerawat dengan berkesan
Menghilangkan kulit yang kusam
Parut pudar (lama / baru)
Pudarkan bintik gelap
Menenangkan Ekzema
Menghidratkan kulit kering
Rawat selaran matahari
Mengecilkan liang pori
Membantu  meringankan ruam, kulit alergi dan sensitif
Sebagai anti penuaan
Membaiki dan mengembalikan kulit dari dalam
Menjadikan kulit lebih lancar dan lembut


MANFAAT BAGI RAMBUT

No automatic alt text available.

Membantu mengurangkan kelemumur
Melicinkan rambut yang tidak teratur
Boleh digunakan sebagai serum rambut
Menggalakkan pertumbuhan rambut

MANFAAT LAIN

No automatic alt text available.

Membantu dengan luka bakar dan lain-lain luka
Merawat bibir retak & kering
Banyak lagi kegunaan!


MAGIC JELLY JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI :
Pelembap kulit
Pembersih make up
Serum muka
Serum rambut
Serum bulu mata (panjang dan pertumbuhan) *menariknyaaaa*
Pelembap pelembap bibir
Makeup-primer

TESTIMONI DARI PENGGUNA 

Beberapa testimoni dari pengguna yang telah menggunakan Magic Jelly .Antaranya adalah :



Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: sky, cloud, outdoor, water and nature

No automatic alt text available.

Kalau korang nak tau, antara bahan utama yang digunakan dala LOVERA MAGIC JELLY  adalah Aloevera, Timun, Daun Chamomile dan Jicama di samping bahan-bahan semulajadi yang lain yang dibuat dan dikilangkan dengan kilang yang mendapat sijil GMP, diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga mendapat sijil HALAL dari JAKIM.

TESTIMONI SENDIRI.


Testimoni kat anak sendiri. lepas je dia bersukan, muka burn toksah cakaplah..panas lit lit kat stadium tu haa.. dia pakai tudung dan kompom muka berbelak kat tepi tudung tu.. try sapu dalam seminggu, alhamdulillah kesan burn kat muka tu beransur hilang. Paling best, tiada pengelupasan ke atas muka dia. walaupun tak sepenuhnya recover, tapi anak dara telah kembali jelita seperti sebelumnya..ewahhhhh.. serius tau. tak tipu.. memang bebetul megik!


soo. korang tak perlu risau untuk menggunakan LOVERA MAGIC JELLY!
SERBAGUNA!

senang je nak guna.picit picit dan sapu.

Bestkan? Macam-macam kita boleh buat dengan sebotol LOVERA MAGIC JELLY ni.
Tekstur dia lembut dan warna jernih tu wangiiii sangat..
rasa sejukkkk je bila sapu kat muka. jelly tu takkan berminyak sebab dia serap sepenuhnya ke dalam kulit kita.  oklah taknak buang masa lagi, nak sapu-sapu-cantik-jelita lepas ni..hehehe..
mane Magic Jelly aku ni??

lagi satu, MAT DAN pon layan jugak Magic Jelly ni tau.. nah tengok video kat bawah ni :



untuk keterangan lanjut boleh rujuk info seperti di bawah :

Tel : 011-3234 8255

HARGA SEBOTOL : RM70.00 (60ml) *termasuk GST

MAGIC JELLY
PROTECT | REPAIR | ENHANCE


 -MrsPuex-