Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, July 17, 2014

Jeng jeng jeng by event4u

Assalamualaikum..

Harini baru berkesempatan nak up entry khas my 7th anniversary.. Suppose nak live updet hari yang sama (14072014) tp banyak nauu kekangannye..

Ampunkan daku penunggu gua..eyhhh..

Ok, ni plan aku dari awal saje nak jeng jeng jeng incik suami pada kami punye wedding anniversary..plan awal, book date awal dan make payment pon awal awal sebab takut terguna plak nanti..hahaha.. Maklumla weols punye anniversary date jatuh pada bulan puasa..dan seperti biasa takde special vaccay on our anniversary.. Tak macam org lain..tak berharap pon sebenarnya..if ada, adalah..if takde, kite dok dendiam kt umah menikmati hari yang bersejarah dengan anak anak..hahahaa..nampak tak luahan perasaan di situ..ngeh ngeh ngehh..

Aku amek khidmat dari team surprise event4u .. Nak buat sendiri memang taklah kann.. Ai is neves person..kang lain plak jadi..tak mauuu tak mauu..

Alhamdulilah suma plan berjaya..
Aku awal lagi dah nebes..siap mesej mesej bos event4u tu..maaplaa naa.. Serius aku mmg neves..tak dok diam kt opis..risau kot kot incik suami tetibe kluar ke,xde kat opis ke..kejap kejap aku msg die tanye kt mane, mintak tlg ushar blog aku konon ade probs la, mintak tgk itu la ini la semata nak soh die dok dendiam kt dlm opis..hahahaa..nasib baik menurut perintah..

Ok mls nak citer lelebih, moh kite tgk team event4u menjalankan tugas sepraiss mereka..kehhlaaasss ko jaahhh..insya allah akan amek lgi serbis uols di masa akan datang..ececeeee..

Mangsa sedang menuju ke tempat jeng jeng jeng..org kaunter yang tlg call cakap ade org nak jual kurma..hahaha..
Bersedia nak masuk..
Mangsa sedang Nk masuk
Mangsa mula blurr..
Tetibe mangsa terkujat dapat belon
Pepel is a must!!
Lagi terkujat dpt cekelat..
Dpt lg kurma ( yg ni freegift dari team event4u)
Thank you soo much..
Sesi baca kad ucapan..olololooo..masa ni ade bidio..suweet die ckp luv u..gogor jantung den.. jarangg tau die nak wish cenggitu..
Dpt seperais bru cakap yeekk??hohh..
Mangsa bersama hadiah jeng jeng jeng..
Terima kasih team event4u kerana merialisasikan impian customer anda dengan hasil kerja yang superb..
Pap papp papp..siap dahh..
Tau tau jek dpt gamba seperaissss...

Orang kuat team event4u, puan lin..merangkap kawan sekolah aku..
Terpaksa menyamar sebabnye mangsa mengenali mereka sebab mereka tu kawan aku..hahaha..
Tetibe bertukau jadi mak arab yee.

soo uols,
Bagi sesape yang teringin nak seperaiskan orang yang tersayang seperti ape yang aku buat ni, bolehlah hubungi mereka di :

Instagram:
@event4u
@surprisevent4u

Facebook :
www.facebook.com/MYevent4U

Whatsapp :
0196004100 (puan lien)

**tak bole nak linkkan sebabnya bersiaran menggunakan hp sajorkk**

Dijamin servis mereka adalah tiptop seiring dengan kadar bayaran yang dibuat..
Sebagai customer, mmg sangat puas hati bukan sebab mereka kawan aku tp mereka memang profesional dlm urusan kerja mereka..

Tahniah guyss..
Korang telah membuat suamiku terharu macam nak nangis..hahaaa..
Aku pon macam nak nangis tgk bidio yang korang send kt aku..hehehe..

Hadiah anniversary yang bermakna utk aku..
Thanks again..