Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, December 19, 2016

5 Sebab Kenapa Perlu Hadir Ke Malaysia Wedding Festival (MEFA) Disember Ini

Assalamualaikum/Hai, 

Musim cuti sekolah dan tahun baru 2017 ni ramai yang  mengambil peluang untuk menamatkan zaman bujang masing-masing. atau yang masih dalam plan membuat bajet untuk majlis perkahwinan tu elok sangat singgah dan survey dari sekarang.

hujung tahun jugak banyak pameran atau festival ke alam perkahwinan dianjurkan untuk memberi persediaan dan persiapan awal kepada bakal-bakal pengantin di luar sana. Senang tau kalau ada pameran perkahwinan ni.. semuaaaaa perkara-perkara penting ada dalam satu tempat/event. untuk pengetahuan semua, hujung minggu ni jom pakat ramai-ramai serbu ke Shah Alam dan pergi ke Malaysia Wedding Festival (MEFA)Malaysia Wedding Festival (MEFA) adalah anjuran Qistina Avenue Events Management Sdn Bhd yang merupakan antara penganjur festival perkahwinan terbesar di Malaysia. Bermula dari perkara paling penting sehinggalah kepada perkara kecil-kecil yang kadang tu kita tak sedar perkara kecil pon boleh menjadi penting untuk majlis berjalan dengan lancar dan teratur. Semua ada dalam satu bumbung.

5 Sebab kenapa perlu hadir ke Malaysia Wedding Festival (MEFA) Disember ini :


1.Lebih 100 booth disediakan untuk MEFA.


Kepada semua pengunjung, jangan risau.. ada lebih 100 booth disediakan di MEFA yang meliputi pelbagai kategori termasuklah katering, pakej perkahwinan, pakej fotografi, pakej untuk honeymoon, hantaran dan macam-macam lagi.




2. Lebih 60 Vendor Yang Terlibat untuk MEFA.


Lebih 60 vendor yang terlibat untuk mempromosikan perniagaan mereka dengan harga yang terbaik khas untuk pengunjung-pengunjung MEFA itu nanti. Masa ini la bakal-bakal pengantin perlu mengambil peluang keemasan untuk mendapatkan harga berpatutan dan sesuai dengan kualiti yang terbaik. 


salah satu vendor yang terlibat untuk festival MEFA itu nanti.

3. Guarantee Gift to All VISITOR if Booking RM500 (minimum)


Bagi bakal pengantin yang telah membuat apa-apa tempahan minimum RM500 di MEFA itu nanti, mereka akan berpeluang untuk mendapatkan hadiah misteri. Apekah hadiah misteri yang wajib anda dapat tu, silalah buat tempahan cecepat tau. 


salah satu vendor yang terlibat untuk festival MEFA itu nanti.

4. Free iPhone Latest Editon.

Ok, yang ni memang best. rezeki terpijak namanya. mana tau kalau anda hadir dan tetiba rezeki anda berpeluang untuk bawak balik iPhong latest edition ni kan... Alahaiii... seronok sangat rasa hati. 

salah satu vendor yang terlibat untuk festival MEFA itu nanti.

5. Free Honeymoon to MALDIVES.


Honeymoon percuma?? wowww sangatt!! bagi kat hakak je laa.. hahahaa.. saper taknak benda percuma kan?? alangkah bahagiaaaa rasa bila honeymoon kita ditaja sepenuhnya. ok sila jangan lepaskan peluang dan mark kalendar anda sekarang tauuu!!


salah satu vendor yang terlibat untuk festival MEFA itu nanti.

lebih 1000 beg cenderahati PERCUMA untuk pengunjung terawal!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini tau. Jom datang beramai-ramai memeriahkan festival terbesar tahun ini. Ajak pasangan anda. rancang dari awal. bagi yang belum berpasangan tu, boleh juga nak hadir, boleh survey harga awal-awal untuk perancangan lebih teratur nanti.

23 -25 Disember 2016 
Shah Alam Convention Centre (SACC)

untuk maklumat lanjut :

Website: www.mefa.my
Instagram: Mefa Pengantin
Pertanyaan: +6012 – 387 1775

*Tempahan awal pada Jumaat & Sabtu Sahaja berpeluang memenangi hadiah iPhone 7, Pakej Bulan Madu ke Maldives & Krabi* 

SENARAI PENAJA :

Wedding.com.my (Rakan Media)| Majalah Pengantin (Majalah Rasmi) | Bercinta Selepas Nikah (Kerjasama) | Wedding Ministry Kuala Lumpur (Pentas Utama) | Ainuddin Hata (Fotografi Rasmi) | Foto Santai (Photobooth Rasmi) |Honey Vacation | Mega Bridal Creations | Botol Kacang Easy | Yann Rifft | Laman Kayangan | Sweet Pictures | EDM Events & Photography | De Gemilang Catering | KAY Gifts | Shahmie Catering & Event | Kashfi Zulkufli | KRULMATRIC Photography & Videography | Wens | Nana Bridal Boutique & Beauty | Coffee Corner Faizal Azzuri | Maldives4u | Istana Putih By Gee Cantik | Elenore Studio | Tepak Estate Venues & Events

#malaysiaweddingfestival #MEFA2016 #pameranpengantin #MEFAdis2016



 -MrsPuex-