Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, February 2, 2012

celebrate bestday my nephew - aiman turning 7

Assalamualaikum..

Bulan Januari ni mmg penuh dgn bestday invitation..tgk kt blog kengkawan pon ramai yang celebrate besday hubby la, adik bradik la, anak kawan la, dan sewaktu dengannya..yang paling eksaited of kos la kekanak riang nih kan..tgk dorang hepi, kita pon terhappy skali..

Senin mlm my kezen, kak ana kol invite ke bestday anak terunanya aiman esok ( selasa ) lps isyak..ape??malam? mentang-mentang la rabu tu coti hari wilayah kan??xpe, demi femily ku redah jua..hihi..

tapi cam biasa la..kitorg smpai lepas upacara potong kek..almaklumla aku jek kezen yang dok paling jauh sangaatt ngn kezen2 lain ..bajet cam dok kt perantauan la..kek pon dh licin..huhu..sentap kejap..tp xpe, xngidam pon.. taim2 cm nih la tetibe niat jahat nk tuka dok putrajaya..huhhhh...tp aku lebih sayangkan opisku ini..bos baik-baik belaka dan kerja pon  fleksibel..alhamdulilah..

hanya ade moment selepas majlis saje..gamba makanan pon x sempat nak snap..licin suda..dorg nih bab makan mmg pantass zaaaass ok..

aku yang selebet wif lil sis n anak-anak

candid pics..

one more..

posing santai..

my sis n BIL

my big bro n SIL

my hubby wif my niece Balqish stephanie..(tah btol spell tah idok)

gamba aku sefamily nan adoo..sabo jek laaa..




Yours Truly ;P

Santai Bersama BFF Di PeeDee

Assalamualaikum..

Plan yang tidak dirancang. Last minit my bff nk dtg pd masa raya cina aritu, so aku trus offer dok umah MIL jek..dah alang-alang kitorang pon blik kg kan..x yah susah2 nak book hotel time raya cine, kompom sume hotel full-booked..yang ade kosong pon sure hotel yang kokak jek..takmo takmo..

dorang smpai ptg senin..means klo nak ajak pi mandi pon cuaca ptg di pd adalah hujan..petang senin tuh bwk aireen mandi kt blue lagoon pon boleh mandi 10 minit jek sbb dah nak ujan plus angin sgt kuat..

so keesokan harinye di pagi hari selasa, bekfest trus kt felda residence resort sbb makcik ade jual ns lemak n teh tarik khas utk penginap hotel tuh sbb bekfest tidak disediakan bg penginap hotel tuh..kesiankan??

dah alang-alang bekfest, trus bwk budak2 ni mandi laut di pagi hari dlm kol 8.30 - 10.30 am..cuaca sangatlah cantek ok..x pns, x redup. angin sepoi2 bahasa..ombak pon x kuat..mmg heaven la si aireen bermandi manda..aku? just lepak atas tikar ngn bff jek layan borak..sangatlah nyaman..ecehh..x mandi pon..almaklumla preggy2 mama mls nak mandi..sonok btol same peknen ngn bff ni..bole tuka2 cite..rezeki tuhan bagi same2 lak preggy..alhamdullillah..

memula isi perut dulu
menu : ns lemak, mehun goreng,teh tarik, kopi..pilih jek mane suka..:D

next xtvt : keceburrr..

aku ngn bff lepaking n talking-talking..

nureen takut laut same cm mama die..tu pasal bergantung jek ngn papa die..
aireen plak makin lame makin jauh..papanye rileks jek biarkan..aku yang tgk dr jauh nih seram jek klo itu budak tenggelam..haih la papaa..

tgk tuh..sorang2 layan prasaan ngn pelampung barbie die..cuak mama tgk dr jauh ok!..

dh penat, pandai plak nek sendri..papa??sibuk keceburr..org soh jage anak, die plak kemain syok mandi..

pas mandi wajib susu dulu..tuka baju pon x sempat dah..

nenek blanja eskrem stroberi..mkn sorg2 ok, takmo syer ngn mama..kedekutt!!
dah setel mandi manda, smbung kn ns lemak plak sbb memasing dh lapa..lepak-lepak kejap then bru move balik..my bff trus blik puchong, aku singgah pekan pd beli brg dapur MIL b4 move blik ke cheras..

sekian..short xtvt during chinese new year..balik kg trus piknik..:D

Yours Truly ;P