Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, January 18, 2018

Red Lion Dalam Kenangan

Assalamualaikum/Hai, 

Semalam. aku totally breakdown.
pingsan seawal jam 9 malam.
mungkin kesan dari minum air gula agaknya so badan jadi tak stabil.
pening membawak smpai ke malam.
nasib baik anak anak pandai bawak diri memasing.legaaa...

baju sekolah / baju keje semua gosok pagi tadi. agak kelam kabut jugak la tapi i loveeee the kelam kabut moment..hahahaha.. 

nak dijadikan cerita.
pagi tadi masa nak keluar rumah aireen terperasan, keta pegot papa xde.
aku pon tercari cari gak kot kot parking jauh sikit ke kan..

penik la tetibe.. ingatkan kena curi ke hape..

kol suami, cakap kete pegot tak de la..
awak parking mana??

then suami cakap, saya dah jual la keta malam tadi,
orang tu datang umah terus setuju nak beli, terus bawak balik ..

mesti dia sedih malam tadi.
aku pulak tido sampai tak hengat doniaa..

yelaa.. lama tau red lion ni berkhidmat dengan kami.. since aireen kecik lagi..
dari rupa tak senonoh, sampai lah hensem bergaya kejadiannya..

sesuatu yang kita sayang, bila kita let go, akan terasa jugak sedih di hati.
tapi apekan daya.. mungkin sampai sini saja tempoh perkhidmatan dia untuk kami anak beranak.

before - blue black lion



after - red lion
gambar kenangan .
red lion tetap dalam ingatan kami..
semoga red lion behave dengan tuan baru.

rinduuuuu... huwaaaaa!!

sori mama xde mlm tadi disaat dikau dilepaskan ke tuan baru.
Terima kasih di atas segala jasamu.

huwaaaaa..sedihnyaaa..
#nangis





 -MrsPuex-