Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, October 3, 2017

7-Eleven Malaysia Memperkenalkan Koleksi Eksklusif DreamWorks KouKou!

Assalamualaikum/Hai, 

7-Eleven Malaysia kembali dengan program terkini, yang eksklusif iaitu koleksi DreamWorks KouKou ™! KouKou, yang disebut sebagai "KoKo", adalah berdasarkan perkataan Cina "KOU" yang bermaksud mulut atau menggigit. Watak Cina ditulis sebagai "口", yang boleh dimasukkan dengan bijak ke dalam "o" di KouKou sebagai perwakilan asalnya.

Dari kiri : 7-Eleven Malaysia Deputy CEO Mr. Hishammudin Hasan  dan 7-Eleven Malaysia General Manager (Marketing) Mr. Ronan Lee

Mempunyai watak-watak DreamWorks yang ikonik dari animasi yang disayangi seperti Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Bagaimana Melatih Naga dan Trolls anda; kini 'teman bersaiz gigitan' kini boleh didapati di semua kedai 7-Eleven di seluruh negara, dan yang pertama dilancarkan di Malaysia berikutan pelancaran globalnya pada 25 Ogos 2017. Terdapat 20 watak KouKou dalam jumlah yang akan dikumpulkan, kegemaran masa seperti Alex dan Marty Madagascar, Po dan Mei-Mei dari ketenaran Kung Fu Panda, Shrek dan gengnya serta bintang terbaru, Poppy dan Cabang dari Trolls! S


Tempoh kempen : 29th August – 23rd October 2017
Tempoh penebusan: 29th August – 30th October 2017

Kempen ini akan berlangsung selama 8 minggu sehingga 23 Oktober 2017. Sepanjang tempoh ini, pelanggan akan diberi ganjaran satu pelekat program untuk setiap RM5 yang dibelanjakan dalam satu resit pembelian terpilih di kedai-kedai sementara pelekat program bonus akan diberi ganjaran apabila setiap pembelian termasuk produk rakan kongsi pilihan seperti Coca-Cola dan Mondelez antara lain. Setelah semua 22 pelekat dikumpulkan, pelanggan boleh menebus satu KouKou percuma!

Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif 7-Eleven Malaysia, Encik Hishammudin Hasan berkata, "Kami sangat gembira untuk membawakan koleksi DreamWorks KouKou ™ kami yang sangat eksklusif. Koleksi ini menarik pasti akan menarik semua, terutama peminat filem animasi DreamWorks. Selain itu, keupayaan KouKou sebagai produk berlesen DreamWorks dan yang pertama seumpamanya dilancarkan di Malaysia menjadikan teman bersaiz kecil ini lebih diingini, di samping kegunaan berbilang fungsi seperti pemegang alat tulis, kusyen pin untuk bahan jahit anda, atau walaupun sebagai bola tekanan untuk melegakan ketegangan sama ada anda belajar atau bekerja. Kami percaya bahawa program kesetiaan eksklusif ini akan memenangi hati pelanggan kami kerana memenuhi keperluan pelanggan kami sentiasa menjadi keutamaan kami. "

Bersempena dengan program kesetiaan koleksi DreamWorks KouKou ™, 7-Eleven Malaysia juga akan mengadakan pertandingan What is Your KouKou Doing?” Dari sekarang hingga 23 Oktober 2017. Pertandingan media sosial terbuka kepada semua pelanggan 7-Eleven, dengan hadiah eksklusif seperti beg tangan dan organizer Dreamworks KouKou ™ eksklusif! Peserta dikehendaki memuat video boomerang kreatif tentang apa yang dilakukan dengan koleksi KouKou mereka dan hantar melalui Facebook atau Instagram, tag @ 7ElevenMalaysia dengan hashtags #DreamWorksKouKou # 7ElevenMY #WYDKouKou.

7-Eleven Malaysia adalah rangkaian kedai serbaneka terbesar di seluruh negara, dengan lebih daripada 2,200 cawangan di seluruh negara. Pelancaran Dreamworks KouKou ™ memanjangkan perjalanan untuk terus bercita-cita untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah pelanggan dan meningkatkan skala yang lebih tinggi sebagai pengendali kedai serba utama di Malaysia. Untuk mencapai harapan dalam memberikan kemudahan kepada para pelanggan, 7-Eleven Malaysia memilih untuk tetap bersesuaian dengan mottonya, Sentiasa Ada untuk Anda.

saya dah dapat seketul Gingy! hehee..

Untuk maklumat lanjut mengenai DreamWorks KouKou ™, sila ke:jom kumpul point dan tebus!

 -MrsPuex-

1 comment:

Mas Zull said...

assalamualaikum mrspuex...hehee comelnya...boleh grap juga nanti..
** Mama Maszull