Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, April 14, 2016

Menikmati Makan di Seoul Garden

Assalamualaikum..

Perkara/benda/sesuatu yang dilakukan untuk pertama kali memang wajibulghunnah canang dalam blog.
riak?? eyhh tak laa.. cuba pikir positif.. mane tau ada orang tak pernah makan/tengok aku buat nih tetibe dapat idea nak try jugak..
kan bagus tuh.. sharing info untuk kegunaan ramai..
sedut banyak banyak aura positif dan buang aura aura negatif dalam diri tu ok!

itu la jugak salah satu tugas/kerja seorang blogger secara rasmi dan tidak rasmi..
bukan riak semata-mata tau!

hahaaaa.. kan dah terbebel di pagi hari..

ok stop..

sebenarnya nak cite 1st time aku makan stimbot/grill kat seoul garden..

besttt tauu.. banyakkk menu sampai tak terambil..
yang best kt sini, kalau makanan banyak tak dapat habis, ko akan kene surcharge..
tah betul tah tidak sebab aku and the gengs makan licinnssss...
sayang membazir..kekekeke..


1st time masuk aeon mall shah alam..
not bad!

tujuan utama nak datang eon mall shah alam semata nak terjah seoul garden..

barisan menu untuk stimbot/grill..
dah bayar, boleh pilih nak makan apa..tapi kene beringat.. jangan membaziorr..

our portion!
stimbot dan grill..
makan makan makan sampai tersandar kekenyangan..

posing dengan makanan wajib ada..
hahahaha..
posing with my lovely bos kecik..

alhamdulillah..
sangat berpuas hati..
tapi kene cari geng kaki makan kalau nak ke sini..
kalau kau pegi dengan orang yang acah acah makan memang rugiiii sangat..


sebelu balik kita posing skit dengan orang salji..
sekarang dorang buat tema japan 4 musim..
yang ni musim salji..
musim lain lain malas nak pegi sebab jauh dan kekenyangan...kah kah kahh..

view from the top..
masuk parking atas bangunan..bila turun nampaklah seketul stadium shah alam..
woww!! sangat..



sekian.
susah la kalau mall dekat dengan opis..
napsu napsu napsu...


-mrspuex-

1 comment:

idzwa kamaruddin said...

tak penah lagi cuba seoul garden nie..nak kene try gak!