Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Thursday, May 5, 2016

Saya Menang Selfie Contest bersama Mug Limited Edition dari Ephyra !


Assalamualaikum..

Alhamdulillah hadiah menang #selfiecontest bersama mug ephyra dah sampai..
tak sangka plak boleh menang sebab kebiasaannya kalau contest selfi ni selalu x de rezeki..
mungkin kali ni berjemaah dengan anak bujang.. tu yang bawak tuah tuh..
tengkiuuu adikkk...
semua ni mama yang punye sebab awok kanak kanak bawah umur tak boleh makan produk ni..hahaha..

al kisahnya,
masa join #SBB2016 16 April 2016 yang lepas , ephyra ada sponser barang untuk goodies bag kami,
seketul mug limited edition yang sangat comel!
seriuss comel..

so, sehari selepas majlis, pihak ephyra dengan berbesar hati mengadakan selfie contest untuk para blogger yang hadir. syaratnya hanya selfie bersama mug comel tu.. 
datang idea nak minum guna mug itu bersama tshirt khas dari #SBB2016..
dannnn.. terselit plak si anak bujang acah acah menikmati jugak..
dannnn ianya membuahkan hasil..

hahahahaaa...

syukurrr..

received yesterday!



A photo posted by AinieZubir (@znooraini) on

senarai pemenang bertuah..
congrats untuk semua! 




A photo posted by AinieZubir (@znooraini) on
ni la gambar selfie bersama mug ephyra dan tshirt SBB2016..
tengkiu adik sebab berjaya mencuit hati pihak ephyra untuk pilih kita sebagai pemenang..
yeayyy!!!


tengkiuu ephyra!

-mrspuex-


2 comments:

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

Chekpid said...

lalu lalang...singgah jap. sambil tenung habuk kt blog sendiri kita masuk blog awokk