Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, October 30, 2012

Cuti 3 Bulan Sudah Abis Bro!!

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari ke-2 aku start keroje..alhamdulillah pejam celik dah 3 bulan berlalu..tempoh bersenang lenang kat umah dah takdop dah yee..haih!!

For now kakak n adik adalah di bawah jagaan opah n ucu..mereka menjadi superopah n superucu utk anak2 ku..my hubby ostesen seminggu kat chiang mai..so, aku ulang alik ceras-shah alam la utk seminggu ni..
takpe, takpe...janji hati ade gumbire di situ..

dalam pale otak dok pk lgik, tah bila la nak blik umah sewa ni..huhu...next next week ade cuti deepavali n cuti awal muharam..hmm..mcm pospon jek lagik kott..

semalam ucu ade snap gamba yang menunjukkan betapa die menjadi supermama kepada 4 budak di rumah mak..

























ni xtau la kene pakse rela tido atau mereka dah penat berkungtau sesame..yang si kecik2 tu cam besa la tido jek kejenye kan...xpe,,lege hati tgk mereka..si kakak aireen tu still pkai bju tido..katenye nak tunggu mama mandikan..hai la kakak, alasan xnak mandi la tuh kann??..

cuma ucu ade bgtau my bby qaid mcm tercari2 puting mama..slow2 kayuh ye dik, lelame nnti awak akan terbiase..insyllh..stok yang aku dah cairkan dlm fridge x cukup katenye..mcm ni mmg kene berusaha menambahkan stok di opis la gamaknye..caiyokk!!


Yours Truly ;P

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

pammm jgn tak pammmm!!chayokkk :)

mamavogue said...

yeah..! sila tambah stokk..
Tak cukup aii bole tlg top up..hahahaha!!

mrs puex said...

iwa : sedang bermentalkan diri ke arah itu..

mamavogue : sile stanby stok yee..muahahaha..