Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, June 16, 2011

Rombongan ke Rumah Kaca

Assalamualaikum..

Ok Ok, aku tau cite ni dh lepas..tapi nak jugak tergedik-gedik tepek gamba rombongan kami ( family aku n family adik ) ke Jusco Au2 semata-mata nak mem-poyo-kan diri kat depan rumah kaca tuu.. - lantakk!!

Pegi ari ahad mlm seminggu sblm konsert final AF 9, so rumah kaca tu sah-sah la kosong..ape kami pedulik..x heran sgt nk jumpe student-student tu tp sggt teruja nk bwk budak2 nih tgk rumah kaca dalam shoping mall..kira utk bahan sejarah nnti bile dorang dh besa..katepon AF terakhir kann.. - gelabah!!


bergmbo ngn signborad

family potrait wajib woo..

opss pijak!

bergambo ngn Qisya, aireen n Adek ku yg sengal

poster!

Bersama incik bola-bola


Hagak -hagak dah puas bergambo kt umah kaca , ngn Mr Bola-bola, patung-patung juara AF 1 - 8, kami jalan-jalan sambil window soping jek kt dalam Jusco Au2 tuh..al-maklumla bru 1st time jejak kat sane..hihi..klo la xde rumah kaca tuh, makanya, lambat lagik la nk terjah tempat tuh..aku kan jauh di perantauan - shah alam..cehh..sengal!


tetibe ade 2 org makhluk yg ala-ala artis nih..pon bolee laa..hihi

dokong aireen..penattt..pecah lemaks kt pinggang ai..

black team - kebetulan..so yg mane pkai baju lain sile ketepi yaa.


pastuh, trus gi melantak kat fudcot die - lupe lak nk snap gambo sbb memasing kelaparan+kebuluran ( bru tingat nk mkn yek??). dah setel sume,  memasing pun  pulanglah  ke pangkal jalan. aku n family ke shah alam, adik ngn family ke tmn bukit teratai, ampang.. - dikkkk...next plan ke mane kitee??

Sekian, terima kasih..:D

5 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

haritu jmpe hazama...mmg peramah mamat nih!

chekpid said...

apa motip aireen bawak payung dalam mall? kompius makkk

mrs puex said...

kat parking ujan renyai2..tu yg bawk payung tuh..kebetulan plk bru jek blikan payung barbie kt die..so die show off la kt sume orgg..huhuu..mama die yg penat bwk kulu kilir..:D

Mr and Mrs Faez said...

Bukan nak singgah umah.. seberang jalan je pon huhuhu~

mrs puex said...

era : dh mlm sgt time tuh..tamo kaco..kompom preggy mama ni dh membungkang kt bilik..hihi...