Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, October 5, 2012

Aku dan Dia 5 Tahun Yang Lalu

Assalamualaikum..
salam jumaat..
mengimbau kenangan mula2 bergelar binik org..hihi..
tetibe nak berfeeling jelitaa bolee??



kami 5 tahun yang lepas sehari selepas majlis sanding blah lelaki..
kuwussnye dahkuu!!
gamba ni ade kt kg peedee
snap thru phone then upkan kat sini utk semangat nak jadi 5 tahun yg lps balik
mampukah dahkuu??hihih..
cobaaann!!!

eyhh..gambarku bercahaya gitu..
tu tandanye aku ni suci lagik murni gituuu sbb org sebelah tu yg akn tggung dosa2ku..
harapan: semoga aku trus jd bini yg solehah dan taat kepada suami..
yg penting kurangkan buat dosa..supaya trus bercahaya dan bersinar di matanya..
insyllh..


Yours Truly ;P

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

amin :) insya allah :)

mamavogue said...

Entry ada makna rupa nyer..
chaiyokk chaiyokk!
mamavogue sapot dr belakang je, kalau duk depan terlindung lak mrspuex ni..hihi

Insya Allah..same2 kita usaha ke arah itu :)