Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, February 24, 2016

Jemputan Majlis Sarapan Pagi Bersama pelakon Cinta Si Wedding Planner

Assalamualaikum..


Pertama sekali nak ucapkan jutaan terima kasih kepada team Denaihati kerana memberi peluang kepada saya untuk menghadiri majlis sarapan pagi bersama Adi Putra dan Mira Filzah, pelakon drama trending iaitu cinta si wedding planner di Bangi Golf Resort pada ahad yang lepas.


Abang Ngah Fariz Adryan dan Kak Ngah Zarra Tak Kisah..hehe..


Bertuah rasa diri dapat face to face dengan pelakon-pelakon kegemaran ni.
Jarang sekali ada majlis breakfast..biasa dinner or hitea je..
syabas team denaihati kerana membuat kelainan..
Dapatlah jugak tgk muka natural beauty dorang pepagi..hahaha..
Abang Ngah tetap sado dan  kak Ngah menten sweet like candy gituu..


eyhh..kite still tak boleh nak move on laaa..cewaahhhh..
Layankan jek la gamba yeee...

nama pon sarapan pagi, 
haruslah selpi dengan menu sarapan yea dakk..
selpi pon haruslah ada orang penting kt belakang tu..barulah tercapai nak breakfast bersama cuma lain meja je..hehehe..


bersama pelakon #cintasiweddingplanner
abang ngah dan kak ngah..
terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan kami, para bloggers.

tak lupa jugak kepada team jet jet pejuang adi putra , 1hotlovers..
korang memang superb! kecohh!! ohsemm!! sportingg!!
nak join the club boleh??

sesi bertukar pendapat, Q & A dan beramah mesra dengan abang adi putra bersama bloggers..
eksklusifff hokeyy!!

menang lucky draw.
hadiah codicafe dari denaihati..
tak sangka dapat jugak last last..
paling teruja, abang ngah yang sampaikan hadiah..
speechless hadik kat tetengah.

para bloggers posing kat banner..
ponn bolehhh..hehehee..
akhir kata,
group photo..
kami sangat teruja dan eksaited..
terima kasih kepada penaja-penaja Jemaah Denaihati Network, EvoWang.com, Asfieda Impian, Creative Visual Studio, Abang Ensem dan Sohaini Cookies

koleksi selfi sepanjang majlis..

pssttt!!
dengar kata program sepetang bersama bloggers 2016  #sbb2016 bakal diadakan di area kuala lumpur?

ok nak mark kelender supaya tak terlepas lagi..

harap abang ngah dapatlah join..
abang ngah pon ada blogkan??
heheheee...

-mrspuex-