Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, October 2, 2019

Makan Ala Jepun Di Restoran RakuXin Hotel Concorde Shah Alam

Assalamualaikum/Hai, 

Aku bukanlah peminat tegar atau pencinta makanan yang berasaskan dari negara jepun ni.
Tapi bila pertama kali menjejakkan kami ke restoran RakuXin di Hotel Concorde Shah Alam, hati terus tepaut dengan keenakan menu menu dari negara Jepun. Orang cakap, tak kenal maka tak cinta. so akku dah terjatuh cinta dengan menu menu dari Jepun. 


Untuk makluman semua, Restoran RakuXin dari Hotel Concorde Shah Alam ni telah memperkenalkan beberapa menu baharu untuk tatapan setiap pelanggan yang akan berkunjung di sini. suasana santai, dengan konsep ala ala Jepun Style mebuat kita sebagai pelanggan terasa seperti berada di Jepun. tu baru suasana, belum makanannya lagi..


Restoran RakuXin memperkenalkan menu terbaru.

Terbaru, restoran RakuXin telah memperkenalkan beberapa menu baharu. Antaranya Unagi Chawan Mushi (steamed egg custard with eel), shishamo tempura (a deep fried pregnant fish with ohba leaf in tempura batter), ebi tempura, beef Teriyaki, Tempura Brownies, Dragon Rolls, shitake, Inari Taruki Sarada dan banyakkkkk lagi menu-menu baharu yang lain.










  


Amacam?? menarik kan menu jepun ni..
aku paling suka dengan tempura brownies.
sedap yaa amatt!

Kalau nak lunch date kat sini pon boleh. nak buat hi-tea dengan kawan-kawan pon highly recommended! Untuk info lanjut atau sebarang tempahan/ pertanyaan, korang boleh refer details kat bawah :
Waktu Operasi : 
 12 tengah hari - 8 malam (Isnin sehingga Sabtu)
No telefon : 
03-55208000
website :
  www.shahalam.concordehotelsresorts.com
Alamat :
3, Jalan Tengku Ampuan Zabedah C/9C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan



thank you RakuXin Hotel Concorde Shah Alam for having me.

saya sudah.
anda bila lagi??
heheheee..
rasa nak ajak kengkawan yang suka makan makanan jepun lepak lepak santai kat sini lah..
terasa-rasa sos wasabi kat anak tekak aku ni..
amboiiii..

till we meet again!

 -MrsPuex-

9 comments:

Cik Puan Ena said...

Berapa budget makan di situ? Xpenah makan makanan jepun. 😂 Teringin la jgk

mrsliez said...

Tgk udang tu mcm best je.. besar pulak tu.. leh la sesekali cuba makanan jepun

THE ONLY TRUE HACKER IN THE WORLD ® said...

INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
Get $5,500 USD every day, for six months!

See how it works
Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
Make up you mind before applying, straight deal...

Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
services, we are here for you anytime any day.

Here is our price lists for the ATM CARDS:

Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

make up your mind before applying, straight deal!!!

The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
email address:: {Universalcardshackers@gmail.com}

Visit our Website for more Info: https://automatictellers.webs.com
®

Ain Athirah said...

Dragon rolls tu paling menangkap mata haha

عبده العمراوى said...




شركة تنظيف فلل بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف السجاد بالخبر
اسعار المثالية للتنظيف بالخبر
رقم شركة المثالية للتنظيف بالخبر

Suria Amanda said...

Nampak sedap semua makanan tu..kalau bawak akak rugi sebab perut kecik..hahaha...

Huda Halid said...

favoirite sangat makanan jepun. weekend ni nk ke shah alam, kalau sempat boleh lah try makan sini

Ana Jingga said...

wow sedap2nya menu sesekali tukar selera kan :)

Susan said...

I found your post interesting to read. I cant wait to see your post soon. Good Luck for the upcoming update. This article is really very interesting and effective. Enjoy the power to create and control people in a virtual world where there are no rules with The Sims 4 – On Xbox One, PS4 and PC sims 4 news .