Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, June 3, 2011

Kami ke Gym!!


All Ladies Gymnasium!

Hey Ladies...let's work out!!
kasi pecah itu lemaksss...kasi mari itu staminaa..
heheheee....
untuk permulaan Jun nan indah nih, aku n team ladies kt opis ( yg berminat jek ) akan mula ke gym utk kesihatan dan kecergasan pd minggu 1 & 3 setiap bulan, hari Jumaat stat kol 12.30 pm - 1.30 pm..tujuan utama buat hari jumaat adalah untuk mengelakkan pembaziran wang ke arah yg tidak sepatutnya..-shoping tanpa hala tujuan manakala pemilihan waktu tgh hari plak sbb ramai kaum ibu yg x bole nk commit lps waktu keje..soo..kitorg rasa tu jek la waktu yg paling afdal..yuran??x pyh cite la eyh..klo nk tau pls emel jek..bukan ape,yuran tertakluk kpd keadaan..cewahhh...
ke mane?? 
ke NRG Fitness - All Ladies Gynmasium yang terletak kt area sek 7, shah alam ( area hakim baru / pak li kopitian.).* pemilihan gym adalah sgt penting yek kwn2..:D
sgt sgt berharap xtvt ni akan kekal smpai ujung tahun n sampai bebilaa..
Insyaallahh...
(dlm kepale otak nih mulela nk beli keperluan yg sesuai ke gym -kasut? seluar??apelagik??)


3 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

alamak...m*ra yg sediakan gym free ni pun ku x pegi ayang oi....erkss...

chekpid said...

waduh,...dkt bangat dgn rumahku....thn depan boleh la bercita2 ke situ

n o h a F i z a said...

so excited nak beraerobik dgn kengkawan. selalu aerobik jugak dgn abg malik tapi ni lain kes maaa. bole pakai singlet jek. ehehe