Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum..


sape brani sahut cabaran jom join SEGMEN INI!

Wahai kengkawan sekelian, 
demi untuk menambah cantekkan blogku yang x  seberapa nih,
 sudi-sudilah kiranya anda memberi kritikan baik + buruk..
jangan risau, saya x marah, paling kuat pon pukul tetikus ni kuat2..
hihihii...kalo brani meh la kutukk..:D
fuhhh...mendebarkann usus kiri ngn kanan neh!!


Yours Truly ;P

10 comments:

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

sue perbs.. said...

dtg nk kritik ni .. pnjg sungguh blog ni.. hehe.. yg pnting tuan blog suke ok la tu.. btw, follo suda

http://sueperbs.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

**YaNa YassiN** said...

Follow dan kritik sini :

Blog simple & menarik,.. Nampak ok dah,...

http://yanayassin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss epa said...

mybe bley kurangkan gmbr n shortkan bloglist kot.sbb blog ni berat nk loading.hee. :)

.: Mr Aril :. said...

ak ske sgt blog ni..hahahaha..coz 3 column!..nmpk padat, penuh ngn informasi..bab loading x dpt disangkal ada sket slow..anyway nice job!:)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

1.gambar terlalu banyak
2.banner GA boleh buat scroll .

Mrs. Farhan said...

Buat satu sidebar je, supaya ruang entri lebih luas. Dan sila buat scrollbar kat bloglist tu. Berjela sgt dah. Hehehhe. =D


Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

mrs puex said...

tengs guys utk kritikan membina nih..akan ku cube perbaiki mane2 yg lemah ok..

bak kate omputih : practis makes perfekkss!!