Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Saturday, July 16, 2011

Had A Great Quality Momentos Wif My Familia

Assalamualaikum..

Ni kisah last wik..blom nak basi lagik..so cecepat aku tepekkan kt sini..bukan ape, saje nk simpan memori ni kt blog ku..nnti klo rindu bole la blogwalking blog sendri..pehh!!!!

Mak buat menu spesel - nasi ayam kasih bonda kat anak2nye ** gasak name menu yang panjang lebauu..
time kasih makk...luf makk very the much..oppss..aku pon turun dapur tlg mak msk hokey..bukan ape..kaum2 pompuan yg lain (mcm la rmai noorr kaum wanita kt family aku nih) masih ade henbeg kecik..aku punye henbeg dh bole berdikari..hihi...**korang pahamkan??klo x bp nk phm tu buat2 la phm eyh..:D..


x banyak gamba dpt disnap..makkk bizii!!!hehehe...

Mereka yang mengharu birukan keadaan..:D

Lil Qaseh tetap menten lena wlaupun speaker abg2 n kakak aireen thp maksimum..

Lil Qisya si mate molatt..blom bole join pakatan ngn abg2 n kakak aireen..saba yekk..

a portion of golden ciken..maap la gamba x bp nk bestt..tp realitinya mmg marveles..
sila abaikan susunan yang terlebih kreatip dariku..x thn lapa beb,..
** xde gamba org dewasa sebab mood aku time tu nk snap gmba generasi berat kurang dr 20kg..hikhik..sentappp nokk!!!

No comments: