Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, July 5, 2011

Sudah Ada Pembantu Tak Bertauliah Di Rumah

Assalamualaikum..

Sekarang aku patut rasa hepi, bangge , terharu kerana sudah memiliki seorang pembantu setia yang baru khas untuk membantu kerja-kerja rumah aku..walaupun hasilnya agak memeranjatkan urat ginjal nih, tapi aku tetap nak membanggekan dan meng'up'kan pembantu baru aku nih..kalo kamo kamo nak tau, dulu die penah jadik kitchen helper aku. klik sini utk details.

Rase-rase korang kompom kenal punye..jom tgk sapekah pembantu tak bertauliah aku :

Step pertama

step yang berikutnya yaa puan-puan sekelian

dah lipat kite susun kat tepi elok2..
nnti mama marah klo berterabur..

lipatan kene tajam ye puan-puan..


** Ape korang rase biledah tgk gamba-gamba di atas??
teruja?
terharu?
terkesima?

Aku?? fuhhh..nak nangess kooo!!
amek hp trus snap utk kenangan..bukan selalu die nk rajin camnih..

6 comments:

Cik Rose Cute said...

hihihihi kecik2 dah pandai menolong..bagus tu....

:: Mrs.Eady :: said...

hikhikhik...rajin nyer kakak aireen :)

rizaros said...

rajinnyer.. untung ada rajin mcm tu :)

mrs puex said...

cik rose cute : skang ni ape yg kite buat sume nk dipraktikkan..hihi

iwa : rajin ade makne nye tuhh..

rizaros:ade time die nk rajin..klo tang mls tuh sume mainan die xnk kemas..:D

Biqque said...

lawatan balas :D tx for visiting my blog :D

mrs puex said...

pn biqque;

most welkam dear..:D