Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, September 8, 2011

Corat Coret Aidilfitri -Part 3 [ Gathering kawan-kawan sekolah menengah hubby - SMK Pasir Panjang]

 Assalamualaikum..

Dikesempatan ni ramai yang buat open house di minggu2 pertama raya..dasatkan?ni minggu depan, minggu tulat dah pack menanti untuk menerjah umah kawan2 dan sedara mara..makan sampai lebamm..selagi bole hadap, kite hadap kan jo la yoo..owhh..ade gak yang buat kenduri kendara menyatukan 2 hati di bulan berkat nih..ecehh...

Gamba kt umah kawan hubby ni x byk sgt..yela snap mane yg rase nak snap jek..segan makk kt umah yg x berapa nak kenal plus kene la jaga tatasusila sbg binik orang..yola..kwn2 hubby ramai yang x penah tgk binik die yg cumel lagik gaboomm nih bersama si kenit lil aireen yang agak menggarang..ye!! anak aku sangat garang hokeyy..auncle auntie nak bg angpau, bole plak die marah balik..hahaha..suweet jek..

owhh..tema kami anak beranak adalah pink+white :

aku n lil aireen

die anti pink, so cri yg ade line sikt2 pink pon jadikla yee..

aksi gediks si anak dara

die mengetest sume kuih raya yang ade..xpela nak, janji diam..

mereka bergathering sambil bermeeting..
aku?dok dendiam kt tepi sudah!!
anak?tuu ikut bontot apak die..hihihi..
Yours Truly ;P

No comments: