Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, November 23, 2011

Wordless Wednesday ::Welcome ISO!!!

Assalamualaikumm..

Wordless Wednesday..


Opisku kene audit oleh SIRIM starting tomorow until friday..
prasaan???sngtt menyampahh sebb sangat penat sebab lgi aku adalah esisten document controller which is kene bantu bos hapdet segala doc yg berkaitan ngn kualiti :: manual kualiti / prosedur kualiti kt opis nih..
alhamdulilah dh setel sume doc smlm.n harini nk hapdet my FAIL MEJA pulakkss..
ape ape pon..kite enjoyyy!!!



Yours Truly ;P

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

senyuuuuuuuuuuuummm!! :D

n o h a F i z a said...

benci aku dengar nama fail meja tu...

mrs puex said...

aku benci ngn ISO sebb asal SIRIM nak dtg jek aku akan sgt penat nak hapdet segala macam mak nenek dlm dokumen tuh..tp nak wat cemane..SAYA YANG MENURUT PERINTAH..mak redooooo...

chekpid said...

tu redho ke redah.

selamat menempuh iso. patutla sonyap je.free nti emelkann ai nye rekod cuti ek :p

Tentang Kita said...

mujur x penah kena wat file meja.

anda telah di tag di sini
http://azumylini.blogspot.com/2011/11/giveaway.html