Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Sunday, December 25, 2011

Besday MAK = Hari Krismas

Assalamualaikum..

Just nak wish eppy bestday MAK..semoga Allah memberikan kesihatan yang baik, umur yang panjang dan kebahagiaan hingga akhir hayat..just want u to knoe that u r the 1 n only the bestest MAK that we have in the entire world!..SAYANG MAK SELAMANYA..

sempena bestday mak, kami anak-anak ade buat simple celebrate on nite 24/12/2011 ( as usual as before)..
(gamba x byk sbb memasing x bwk kemere, hubby lom balik dri menembak org kawin, so aku just snap guna cam hp jek..)huhuhu...

-ni la kejadahnye klo my compact nikon dah mamfusss..!!:((

ni the bestest pic  - smbut berduet ngn bestday abah *(12/11/2011 yg lalu) - penjimatan!!

cam biasa budak2 mmg pantang nmpak kek..die la yg nk tolong potongkan kek..:D
selain kek, menu utama mlm tu adalah KFC dan mknan dr pasar mlm kt tmn bkt teratai..sempoi kan..

anak-anak dan menantu sume ade kecuali cucu lelaki (danish n danial) - kiki n nenek jg kt putrajaya..abg danish bru bersunat, so danial pon kenela temankan skali..huhu..

-SAYANG MAK N ABAH SELAMANYA....

Yours Truly ;P

3 comments:

Bitt (double IS) said...

aduhai mrs puex..puas daku mencari link kamu...rupanya yg ini....saya cari pakai google sebab lepas u komen kat entry saya, link dalam komen tu tak dapat access masuk blog kamu la...nanti cuba u try2 check hehehe...

owhhh naik motor double IS pon sokakk...tapi saya takutt...akekkeke sebab bedua kannnnn nak balik umah atok pon semata2 nak naik motor atok...hehehe

cute jek lil aireen...tengok dia dangan atoknya terus rindu saya dekat ayah saya..hehehe

Bitt (double IS) said...

ehhh salah komen...tadi...hehehhe sorry...

owhh mak ayah kamu birthday dekat2 jugak yer...happy birthday to both of them ;)

mrs puex said...

kak bitt: yeke xbole masuk??

kene cek btol2 nih..huhu..

slh komen??nevermind..:D