Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Sunday, December 4, 2011

Cameron Highlands Trip | BerPhotogediks di Ladang Teh Cameron Valley

Assalamualaikum..

PART 5 ::  BerPhotoGediks Kat Ladang Teh Cameron Valley..

Otw nak balik turun ikut Simpang Pulai, kami sempat pekene teh yang terakhir kt Cameron Valley Bharat Tea..lokasinya nak menghala ke Blue Valley..for ur info, ada jugak branch yang sama menghala turun ke Tapah..

so, jomss tgk kami bergediks dgn cuaca yang cantekk selepas ujan sebelum kami menuju ke pangkal jalan..huhu..gonna miss the beautiful momentos kt Cameron uu..kira ngamm laa..

sebelum tu isi perut yang tersayang dulu..as usual pastry n tea..huh..kembung perut..

singgah jap kt tea shop memborong untuk di bawak pulang..
 Andd...the momentos begin heree ::

wajib bwk tripod ye..thx hubby setting the short photogediks with us..

another view..hubby siap bwk props hokey..kelasss..:D

photo anak beranak wajib ade..

us again..

photo kasih..kasih sayang berduaan..:D

againn..nicee!!semoga senyuman kita kekal smpai matik..aminn..

sempat berphotogediks ngn member hubby yg kebetulan ada kt tempat yg same..

KAMI..last but not least..tapikann..cer korang cari kt mane my lil aireen...kesiann..
die sudah tenggelam dgn daun-daun teh..aduhhh..sian anak mama..sorila..mama x prasan sunggoh..
Sekian, kenangan kami sewaktu kt Cameron Highland yg sangat ENJOYdan HAPPY..
Guys..(kalau la mereka baca blog aku nih..hihihi..)
semoga ikatan persahabatan kita akan kekal sampai bile-bile..aminn..SAYANG TEAM U10 SEADANYA..

Klik kt bawah utk review PART1 - PART4 :

PART 1- INTRODUCTION
PART 2 - SUNGEI PALAS TEA CENTRE
PART 3 - STEAMBOAT TIME
PART 4 - ALL ABOUT STROBERIES

Yours Truly ;P

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

peerggh..jenuh nak abis part by part!kekekeke...

mrs puex said...

ekekekee...sila la layan yee..x byk pon..5 part jek...saje gediks..:D