Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, February 16, 2012

Memang Berbaloi Kot?!!

Assalamualaikum..

Sejuk beku jek tgk blog aku nih kan??hurmmm...siann btol..org lain dok publish bermcm2 entry yg besh..aku??dok diammm diamm jek sambil belek2 blog kgkawan lain..ohh..mood!!!

just nak stori skit2 jek dulu pasal mlm td kt palace of the golden horses kt area sri kembangan tuh...alaa..uols mesti tau kan..:D

Al-kisah. ** entry tanpa sekeping gamba..agak membosankan kan??tp pliss la bce smpai abih ye..ponat den nk ngarangnye nih..

Setelah 2 jam diberi ceramah dan juga memberi ceramah kt marketing person tuh smlm, dgn termongah2 tour separuh dr tmpat tu sbb dh mlm, x sempat nak snap gamba sbb tour guide tuh jln laju nak mampos tanpa pk ade budak kecik yg dok terhegeh2 jalan, akhirnya dapatla kitorg voucher penginapan percuma kt memane 4 lokasi yang disenaraikan sahaja utk dipilih..alhamdulilah dan sangat bersyukur..rezeki untuk anak dan bakal anak yang akan dilahirkan nih..aminnn..

sanggup wei tunggu 2 jam lebih semata-mata nak dptkan voucher percuma tuh..yela..harapan dorg tinggi utk setiap customer yg berjaya dihubungi utk jadi member club palace nih..tp ko kene invest puluhan ribu la n ade monthly komitmen which is kene deduct some amout ( byk gak la ) dr gaji - kira potongan gaji la..gilee..buang duit jek kot semata2 nak bercuti 8 hari 7 mlm utk setahun selama 38 tahun..byk la disuggestkan kt kitorg..nk tulis kang juling bijik mate korang nak baca plak..

kami dtg pon dgn hajat. nak jd member or x jd pon balik tetap akan dpt voucher free - tu katenye  dlm phone call la..so aku pegang janji tuh..dlm hati sah sah dorg nk soh jd ahli nih..tup tup..mmg btol tekaan preggy mama nih..hihi..

pegang janji - dgr talk, tour (1 jam lebih kurang), balik dpt voucher..tujuan utama adalah balik dapat voucher..hihi...nak jadi member -soriii..byk komitmen lain lg penting..

ok, dah dpt voucher dpn mate, mula la plan nak berholiday secara free..memandangkan ade tempoh 60 hari jek, maka start la pk dr skang kan?? nak hrpkan laki? bizi manjang..

tmpat yg dioffer :
country resort, kajang ( 3h2m) - dkt sgt
eqotarial cameron highland (3h2m) - mcm best sbb sejuk + teringat cite vanila coklat
langkawi islands (2h1m) - suntuk sgt, cam x dan jek tp x pnh gi langkawi - kelakarkan??
ancasa hotel, port dickson (3h2m) - dkt sgt ngn kg hubby - bosan+panas

agak2 saya nak pilih yang mane??hhihihi...surpriseee..

59 hari dari skang untuk decide..
dlm kepala teringat nak mandi sungai ngn kengkawan 26/2 nih kt sg chiling kali ke-2..
semoga Allah memberikan kesihatan yang baik untuk kami sekeluarga dan moga dipermudahkan segala urusan kami..aminnnn..




sekian...


Yours Truly ;P

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

penah dpt tapi tak pegi amik pun..hehehehe...

*cameron pliss :)

chekpid said...

aduh, ku penah merasa tawaran itu...agak sadis juga endingnya...but 4 u, i wish d best.gi cameron kirim keledak yea...ha2

mamavogue said...

gamak nyer kamu ke cameron le tuh.
jemput tgk blog saye ye mama aireen hehe - feminat no 1.

mrs puex said...

mamavogue :

gamaknye laa..heheh..sejuk itu bestt..:D

skang jugak saya terjah blog anda..hikhik..
feminat no 1? aduhh..thx a lot dear..malu mak..:D

Bitt (double IS) said...

hi

pernah dapat cal suh pergi sampai la ni tak sempat2..hehehe

thanks 4 sharing the experience ;)